Kırmızı Oda'nın Delikanlı Sadi'si geri dönüyor! Erkan Petekkaya yeniden dizinin kadrosuna katıldı

Tüm bölümlerde tek başrol oyuncusu Binnur Kaya olan, tv8 ekranlarının sevilen dizisinin kadrosuna Erkan Petekkaya yeniden dahil oldu. Daha önce de dizide 21 bölüm konuk oyuncu olarak 'Delikanlı Sadi' karakteriyle yer alan ve canlandırdığı rolle çok sevilen Erkan Petekkaya dizinin bu cuma günü ekrana gelecek olan 58. bölümüyle geri dönüş yapıyor.

tv8 ekranlarının büyük bir beğeniyle izlenen dizisi Kırmızı Oda'da yepyeni bir dönem başlıyor... Son olarak final yapan Sana Söz adlı dizide başrol oynayan Erkan Petekkaya, Kırmızı Oda’da canlandırdığı Delikanlı Sadi karakteriyle diziye uzun bir aranın ardından geri dönüş yapıyor.

REYTİNGLER DÜŞÜNCE ÇAREYİ ERKAN PETEKKAYA'DA BULDULAR

Cuma akşamlarında tv8 ekranlarında yayınlanan ve tek başrol oyuncusu Binnur Kaya olan Kırmızı Oda dizisi yeni sezonda reytinglerde büyük bir düşüş yaşayınca OGM Pictures’den ilk hamle geldi. Çok büyük emeklerin verildiği dizinin elden kayıp gitmesine gönül razı olmayınca Erkan Petekkaya yeniden diziye dahil edildi.

Kırmızı Oda'nın Delikanlı Sadi'si geri dönüyor! Erkan Petekkaya yeniden dizinin kadrosuna katıldı


YENİ FRAGMANDA DELİKANLI SADİ ORTAYA ÇIKTI

Star TV ekranlarında yayınlanan ve beklenen ilgiyi görmeyince 7. bölümde final kararı alarak izleyicisine veda eden Sana Söz dizisinin başrol oyuncularından Erken Petekkaya için yoğun süren uğraşlar sonuçsuz kalmadı. Geri dönmeyi kabul eden başarılı oyuncu Kırmızı Oda hayranlarını oldukça sevindirdi.

Kırmızı Oda'nın Delikanlı Sadi'si geri dönüyor! Erkan Petekkaya yeniden dizinin kadrosuna katıldı

Kırmızı Oda'nın bu hafta ekrana gelecek olan 58. bölüm tanıtımında Delikanlı Sadi yeniden ortaya çıktı. Dizinin yeni bölüm fragmanında Sadi'nin, Doktor Hanım ile sarılması dikkat çekti. Dizinin yeni bölümlerinde Sadi’nin yeni hikâyelerine yer verilecek.

Kırmızı Oda'nın Delikanlı Sadi'si geri dönüyor! Erkan Petekkaya yeniden dizinin kadrosuna katıldı

Daha önde 21 bölüm konuk oyuncu olarak yer aldığı Kırmızı Oda dizisinde hayat verdiği Delikanlı Sadi karakteriyle büyük beğeni toplayan Petekkaya bu sefer baş aktör görevini üstlenecek. Diziden konuk oyuncu olarak ayrıldığı sezon finali bölümünde sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Petekkaya, "Siz olmasaydınız ben o rolü öyle oynayamazdım. Sadi hepimizin birlikte yarattığı bir adam. O olmak istediğimiz adam gibi adam" ifadelerini kullanmıştı.

Duygusallığın ön planda olacağı ve yeni senaryoda Petekkaya’nın oynayacağı sahneler şimdiden iple çekilirken Kırmızı Oda dizisinin reytinglerine oyuncunun dahil olmasının büyük etki edeceği düşünülüyor.

 

Kırmızı Oda'nın Delikanlı Sadi'si geri dönüyor! Erkan Petekkaya yeniden dizinin kadrosuna katıldı ile ilgili etiketler Erkan Petekkaya binnur kaya Kırmızı oda delikanlı sadi
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.