Kırmızı Oda'da şok ayrılık! Kerimcan Durmaz'ın ödül almasına tepki göstermişti... Dizinin Sadi'si Erkan Petekkaya böyle veda etti

Gülseren Budayıcıoğlu'nun 2004 yılında yayınlanan Madalyonun İçi adlı kitabından uyarlanan, başrolünde Binnur Kaya'nın yer aldığı TV8'de ekrana gelen Kırmızı Oda'da Sadi karakterini canlandıran Erkan Petekkaya veda ettiğini duyurdu. Geçtiğimiz günlerde, sosyal medya fenomeni Kerimcan Durmaz'a TV8 ekranlarında ödül verilmesine gösterdiği tepkiyle gündemden düşmeyen Petekkaya, sosyal medyadan yaptığı paylaşımla diziden ayrıldığını açıkladı.

Onur Güvenatam'ın yapımcılığını ve Banu Kiremitçi'nin senaryosunu üstlendiği TV8'in büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Kırmızı Oda'ya Erkan Petekkaya veda etti.

Erkan Petekkaya

Dizinin Sadi'si Erkan Petekkaya, dizinin sezon finali yapmasıyla projeden ayrıldığını duyurarak sosyal medya hesabından şu açıklamayı yaptı:

''Çok teşekkür ederim hepinize. Sağ ve var olun. Sağ olun Kırmızı Oda ve fotografta olmayan aklımızda olan tüm emek verenlere Teşekkürler. Siz olmasaydınız ben o rolü öyle oynayamazdım. Saadi hepimizin birlikte yarattığımız bir adam. O olmak istedigimiz Adam gibi Adam. Birlikte yaptık. Hep birlikte.''

 
 
 
 
 
Bu gönderiyi Instagram'da gör
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Erkan Petekkaya (@erkanpetekkaya)'in paylaştığı bir gönderi



KERİMCAN DURMAZ'IN ÖDÜL ALMASINA TEPKİ GÖSTERMİŞTİ

Erkan Petekkaya, TV8'de yayınlanan bir müzik töreninde sosyal medya fenomeni Kerimcan Durmaz'ın gecede 'En İyi Çıkış' ve 'En İyi Klip' ödüllerini almasına sosyal medyadan tepki göstermişti.

Erkan Petekkaya cinsel organını gösterdiği gerekçesiyle hakkında dava açılan sosyal medya fenomeni Kerimcan Durmaz'a ödül verilmesine tepki olarak "Bu kişi cinsel organını gözünüze soktu. Sizin gözlerinize. Helal olsun. Sizler utanmaz, iflah olmaz, kötü kişilersiniz. Acun Bey yuh size. Ahlak yoksunu. Utanıyorum senin kanalında olduğum için. Acun efendi yuh" ifadelerini kullanmıştı.

Erkan Petekkaya


Acun Ilıcalı ile Petekkaya'nın sözleri karşısında, "Twitter dediğin konu, iki gün evvel bizde dizi yapan adam bana küfretti. Gülüp geçiyorum ben bunlara" diyerek cevap vermişti.


ERKAN PETEKKAYA'NIN PAYLAŞIMI SİNAN AKÇIL KALDIRTTI

Söylediklerinde sonuna kadar haklı olduğunu belirten Erkan Petekkaya, tavrının ve ifadelerinin yanlış olduğunu ve bu sebepten ötürü Türk halkından özür dilediğini ifade etmişti.

Erkan Petekkaya

Konu ile ilgili açıklama yapan şarkıcı Sinan Akçıl, " Erkan Petekkaya'nın paylaşımı gördüm, 5-6 dakika sonra onu aradım. kaldırmasını rica ettim. 'Senin için kaldırıyorum' dedi, sağ olsun. Bu kadar büyük bir oyuncunun zarar görmesini istemedim" ifadelerini kullandı. Sinan Akçıl, "Üslubunun yanlış olduğunu kendisi de kabul etti zaten, düzeltti. Paylaşımı görünce 'Erkan abi hatırım varsa, bence gerek yok' dedim. Çok sinirlenmişti. Kendi görüşü, saygı duymak lazım. Ödül töreni yapıldı, müzik konuşulsun isterdik. Bence üzeri kapanacaktır. Aktörlüğüyle bu konuşmaları yenecektir" açıklamasında bulunmuştu.

 

Kırmızı Oda'da şok ayrılık! Kerimcan Durmaz'ın ödül almasına tepki göstermişti... Dizinin Sadi'si Erkan Petekkaya böyle veda etti ile ilgili etiketler Erkan Petekkaya TV8 Kerimcan Durmaz Acun Ilıcalı Instagram Sosyal Medya Kırmızı oda şadi
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.