Kırmızı Oda dizisine Güldür Güldür Show'dan şaşırtan transfer! Ayça Bingöl'ün partneri belli oldu!

Kırmızı Oda dizisi yeni bir transfer haberiyle gündeme geldi. Güldür Güldür Show'un yıldız oyuncusu Emre Altuğ Kırmızı Oda'ya katılan son isim oldu. Başarılı şarkıcı, dizide Ayça Bingöl'ün partnerini oynayacak.

Binnur Kaya, İlayda Çalışan, Ayça Bingöl, Nihal Yalçın gibi isimleri kadrosunda barındıran ve Gülseren Budayıcıoğlu'nun kitabından uyarlanan dizi Kırmızı Oda yeni sezona bomba transferle başlamıştı. Yeni sezonda Süveyda, Rezzan ve Derya'nın hikayelerinin anlatıldığı diziye son katılan isim Güldür Güldür Show'un yıldız ismi Emre Altuğ oldu.

Kırmızı Oda dizisinde Derya karakterini oynayan oyuncu Ayça Bingöl'ün partnerini oynayacak olan Emre Altuğ, sosyal medyda hesabından ilgi çekici bir paylaşım yaptı.

KIRMIZI ODA'DA DERYA'NIN PARTNERİ BELLİ OLDU!

Başarılı şarkıcı Emre Altuğ, kısa bir süre önce ayrıldığı Güldür Güldür Show adlı programdan sonra Exxen'de yayınlanan Sihirli Annem dizisinde rol alıyordu. Altuğ, sosyal medya hesabından Kırmızı Oda setinden paylaşım yaptı.

EMRE ALTUĞ "Etme Eyleme"ye iddialı yorum | Temiz Magazin

Emre Altuğ, Kırmızı Oda dizisinin setinden yaptığı paylaşımın altına, "Yeni bir set, sürpriz" diyerek mutluluğunu dile getirdi.

Alaçatı'daki otelin kirasını ödemeyen Emre Altuğ icralık oldu - Haberler

Niğdeli olan Emre Altuğ'un yaşı da merak konusu oldu. Başarılı şarkıcı Emre Altuğ kaç yaşında sorusu dizinin takipçileri tarafından araştırılmaya başlandı. Emre Altuğ 51 yaşındadır.

EMRE ALTUĞ KİMDİR?

4 Nisan 1970 tarihinde İstanbul'un Levent semtinde ev hanımı bir anne ve diş hekimi bir babanın ikinci çocuğu olarak dünyaya geldi. Ailesi Niğde kökenlidir. Profesyonel müzisyen olan ağabeyi Ahmet Altuğ, yengesi Ethel Hanım ve yeğenleri Eren ve Emir Amerika'da yaşamakta. Lise hayatında babasının ticaret sevdası yüzünden Şişli Terakki Lisesi'nde 1 yıl sınıf tekrarı yaptı.

Sanat hayatına lisede kızlarla iyi iletişim kurmak için gitar çalarak başladığını söyleyen Altuğ liseden sonra İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Sahne Sanatları Tiyatro Bölümü'nde devam etti. 1990'larda, Sezen Aksu, Nilüfer, Sertab Erener, Levent Yüksel gibi şarkıcılara vokalistlik yapmaya başladı. Bu esnada da tiyatrodan uzak kalmadan 3 sezon boyunca Haldun Dormen Tiyatrosu'nda oyunlarda rol aldı.

Kırmızı Oda dizisine Güldür Güldür Show'dan şaşırtan transfer! Ayça Bingöl'ün partneri belli oldu! ile ilgili etiketler TV8 Güldür Güldür Show Ayça Bingöl Kırmızı oda
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.