Kırmızı Oda Dizisindeki Erdinç Gülener’e Öyle Bir Yerden Dizi Teklifi Geldi Ki! İşte Oynayacağı Muhteşem Dizi Ve Rolü

Kırmızı Oda dizisinde kısa bir süre yer alan Erdinç Gülener’e muhteşem bir teklif geldi. Küçük Ayşe’nin hikayesinde alkol problemleri olan babası olarak rol aldı. Alparslan dizisinden teklif aldı.

Kırmızı Oda dizisinde  kısa bir süre yer alan Erdinç Gülener’e muhteşem bir teklif geldi. Küçük Ayşe’nin hikayesinde alkol problemleri olan  babası olarak rol aldı. Alparslan dizisinden teklif aldı. TV8’in sevilen ve reyting rekorları kıran dizisi Kırmızı Oda’da birçok ünlü konuk oyuncu olarak oynuyor.

Kısa süreliğine rol almasına rağmen bazı isimler performansıyla akıllardaki tazeliğini koruyor. Sadi karakterini canlandıran Erhan Petekkaya gibi Erdinç Gülener de akılda kalan isimlerden biridir. Gülener’e TRT’nin yeni sevilen dizisi Alparslan’dan teklif geldi. Yapımcıyla anlaşmaya varan Erdinç Gülener yeni sezonda Alparslan dizisinin kadrosunda yer alacaktır.

Muhteşem Dizi Alparslan

Birsen Altuntaş’ın haberine göre Erdinç Gülener yeni sezonda Alparslan dizisinde seyirciyle buluşuyor. Başrollerinde Fahriye Evcen ve Barış Ardunç’un yer aldığı dizede Ardunç’un canlandırdığı Alparslan karakterinin babası rolünü oynayacağı bilgisi verildi. Daha önce 10 Bin Adım isimli Gain dizisinde Levent karakterine hayat vermişti.

Kırmızı Oda Dizisindeki Erdinç Gülener’e Öyle Bir Yerden Dizi Teklifi Geldi Ki! İşte Oynayacağı Muhteşem Dizi Ve Rolü

Başarılı oyunculuğu ile ekranların sevilen ismi olan Gülener’in ekranlarda yer alacağı dizinin yeni bölümleri heyecanla bekleniyor. Gülener’in yeni dizisi sevenlerini mutlu etti. Sosyal medyada en çok bahsedilen konular arasında yer alıyor. Alparslan dizisinin kadrosuna yeni sezonda yeni isimlerin katılacağı da söyleniyor.

Erdinç Gülener Kimdir?

1971 yılında Kocaeli’nde doğmuştur. 50 yaşındadır. Türkiye’nin sevilen tiyatro, sinema ve dizi oyuncuları arasında yer alır. İlk, orta ve lise eğitimini İzmit’te tamamlayan Gülener Ankara Üniversitesi Dil-Tarih-Coğrafya Fakültesi Oyunculuk bölümünden mezun olmuştur.

Kırmızı Oda Dizisindeki Erdinç Gülener’e Öyle Bir Yerden Dizi Teklifi Geldi Ki! İşte Oynayacağı Muhteşem Dizi Ve Rolü - Resim : 2

Ankara Devlet Tiyatrosu ve Trabzon Devlet Tiyatrosu’nda oyunculuk yaptı. 2014 yılında İstanbul Devlet Tiyatrosu sanatçı kadrosunda yer aldı. Kurtlar Vadisi Pusu dizisinde Müfettiş Kane karakterini canlandırdı. 2016 yılında yayınlanan Kertenkele dizisinde Ünsal Komiser rolünü oynadı. Mezun olduğu üniversitede eğitmenlik de yapmıştır.

Kırmızı Oda Dizisindeki Erdinç Gülener’e Öyle Bir Yerden Dizi Teklifi Geldi Ki! İşte Oynayacağı Muhteşem Dizi Ve Rolü ile ilgili etiketler Kırmızı oda
GÜNÜN VİDEOSU

Fatih Altaylı, İran’da düşen helikopterin enkazını Akıncı İHA'nın bulmasından rahatsız oldu!

Gazeteci Fatih Altaylı, İran’da düşen helikopterin enkazını AKINCI İHA’nın bulmasından rahatsız oldu. Dünya AKINCI TİHA'yı ayakta alkışlarken, 'Fazla kasılmaya gerek yok yani' diyerek küçümsemeye kalkan Altaylı'ya tepki yağıyor.