Kırmızı Oda Can'ın söylediği şarkı! Feyyaz Şerifoğlu: "Kalbimde bir isyan durmuyor asla!"

Kırmızı Oda Can'ın söylediği şarkı nedir merak ediliyor. Kırmızı Oda 15 Ocak son bölümde Boncuk'un hayali karakteri Can'ın söylediği şarkı dizinin izleyenleri tarafından araştırılıyor. Feyyaz Şerifoğlu'nun oynadığı karakter Can hangi şarkıyı söyledi?

Kırmızı Oda Can'ın söylediği şarkı nedir sorusunun yanıtı haberimizde. Binnur Kaya'nın başrol oynadığı Kırmızı Oda'da Can karakterinin seslendirdiği Kalbimde bir isyan durmuyor asla şarkısı nedir?

KIRMIZI ODA CAN'IN SÖYLEDİĞİ ŞARKI!

Kırmızı oda dizisinde Boncuk rolünü canlandıran Burcu Biricik yine kalplere taht kurmayı başardı. Boncuk’un yalnız geçen hayatındaki tek arkadaşı ve kalbinin sahibi olmayı başaran Can rolünü Feyyaz Şerifoğlu canlandırıyor.

Can Boncuk’un Hollanda’da tanıştığı arkadaşı iken zamanla tek sırdaşı yoldaşı olmuştur. Can rolünü canlandıran Feyyaz Şerifoğlu gerçek hayatta da şarkıcıdır. Feyyaz Şerifoğlu Kırmızı Oda dizisinde de güzel bir şarkı seslendiriyor. Daha önce kendi çıkardığı şarkılar olsa da Kırmızı oda dizisine özel olarak ”yine yalnızım sensiz ve ıssızım düşümde gördüğüm sensin hep yalansızım” şarkısı sözleri ve devamı merak konusu oldu.

Kırmızı Oda Can’ın söylediği şarkı sözleri;

Yine yalnızım,
Sensiz ve ıssızım,
Düşümde gördüğüm sensin hep yalansızım,
Zaman
Yorgun ve solgunum,
Tebessümün bana ışıksızım,
Kalbimde bir isyan durmuyor asla
Seviyorum saklıyorum özlüyorum bekliyorum

 

Kırmızı Oda Can'ın söylediği şarkı! Feyyaz Şerifoğlu: "Kalbimde bir isyan durmuyor asla!" ile ilgili etiketler TV8 kırmızı oda can
GÜNÜN VİDEOSU

Antalya'da huzurevinde çifte cinayet! Saldırı görüntüleri ortaya çıktı... İki elinde bıçakla kaçtı..

Antalya'da huzurevinde işlenen çifte cinayetin kamera görüntüleri ortaya çıktı. Güvenlik kamerası kayıtlarında, koridora iki elinde bıçakla çıkan İ.S'nin, kendisine doğru gelen güvenlik görevlisini görüp peşinden gittiği, yere düşen görevlinin kalkıp kaçtığı görülüyor.