Kırmızı Oda 30. bölüm izle

Kırmızı Oda 30. bölüm full izlenmek için yayında. Cuma akşamında TV8 ekranlarında yayınlanan Kırmızı Oda dizisinin son bölümü tek parça halinde kesintisiz olarak YouTube platformundan izlenebiliyor. Peki, Kırmızı Oda 30. son bölümünde neler yaşandı?

Kırmızı Oda 30. bölüm ile 26 Mart Cuma akşamında TV8 ekranlarında izleyicisiyle buluştu. Başrollerinde Binnur Kaya ile Burak Sevinç’in oynadığı Kırmızı Oda dizisinin son bölümünde; Eşine büyük bir aşkla bağlı olan Nihal, bayılmalarının çözümünü Doktor Hanım’da arar. Zafer’in evlilikleriyle ilgili söylediği sözler ise Doktor Hanım’ı oldukça şaşırtmakta.

Kırmızı Oda dizisinin 31. yeni bölümü gelecek hafta 2 Nisan Cuma akşamında TV8 ekranlarında olacak.

Kırmızı Oda 30. bölüm izle

KIRMIZI ODA 30. SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Kumru ve Nazlı'nın biten hikayelerinin ardından Nihal adında genç bir kadının eşi ile telefon konuşması yaptıktan sonra bayılması ilginç gelişmeleri beraberinde getirir. ‘Kırmızı Oda’ya 30. bölümde dahil olan Yiğit Özşener, zengin iş adamı Zafer karakterine hayat verirken; Esra Ronabar ise Zafer’in eşi ve tescilli güzel Nihal karakteriyle izleyicisinin karşısına çıkmakta.

Kumru (Aslıhan Gürbüz) Fahri'nin hayatına nasıl girdiğini, kızı ve kendisi için yaptığı iyilikleri Doktor Hanım’a anlatır. Fahri'nin söylediği sözler ise Kumru'yu çok şaşırtırken Nazlı (Pınar Deniz), Doktor Hanım'ın tavsiyeleriyle içindeki öfkeden kurtularak kendisine yepyeni bir hayat hazırlar. Haluk, Nazlı'daki bu değişimi görerek ondan fazlasıyla etkilenir.

KIRMIZI ODA 30. BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Kırmızı Oda 30. bölüm izle ile ilgili etiketler Kırmızı oda Kırmızı Oda 30. bölüm Kırmızı Oda son bölüm
GÜNÜN VİDEOSU

Antalya'da huzurevinde çifte cinayet! Saldırı görüntüleri ortaya çıktı... İki elinde bıçakla kaçtı..

Antalya'da huzurevinde işlenen çifte cinayetin kamera görüntüleri ortaya çıktı. Güvenlik kamerası kayıtlarında, koridora iki elinde bıçakla çıkan İ.S'nin, kendisine doğru gelen güvenlik görevlisini görüp peşinden gittiği, yere düşen görevlinin kalkıp kaçtığı görülüyor.