Kırmızı Kedi Yayınevi'ne çekiçli saldırı kamerada VİDEO

Sabahattin Önkibar'ın "Devlet Bahçeli Ve MHP İçin Her Şey" kitabının toplatılmasının ardından kitabı yayımlayan Kırmızı Kedi Yayınevi'nin İstanbul Gümüşsuyu'ndaki merkezine saldırı oldu. Saldırı anı güvenlik kameralarına yansıdı.

Kırmızı Kedi Yayınevi sahibi Haluk Hepkon, Odatv'ye yaptığı ilk açıklamada şunları söyledi:

"Bugün yazarımız Sabahattin Önkibar'ın toplatılan kitabını bahane ederek Kırmızı Kedi Yayınevi'ne yapılan saldırı açık bir terör saldırısıdır. Yüzlerini maskeyle gizleyen iki teröristin bir yayınevine saldırması Türkiye'nin geldiği yeri göstermesi açısından önemlidir. Kitaplar ve fikirler yasaklanarak, toplatılarak yok edilemez. Çalışanlarımıza ve binamıza çekiçlerle saldıranlar aslında yayınevimize değil ülkemizin aydınlanma ve demokrasi birikimine saldırmışlardır. Korkudan yüzlerini gizleyen bu iki zavallı terörist hakkında yapılacak tahkikatın takipçisi olacağız.

FETÖ'NÜN KUMPASLARINA BOYUN EĞMEDİK

Saldırının olduğu andan itibaren yanımızda olduklarını ifade eden okurlarımıza teşekkürü borç biliyoruz. Onlara layık olacağımızı bilsinler. Fethullahçı terör örgütünün kumpaslarına boyun eğmedik. Bu terör saldırısının karşısında da geri adım atmayacağız.

Saldırı anı böyle görüntülendi:

Kırmızı Kedi Yayınevi'ne çekiçli saldırı kamerada VİDEO ile ilgili etiketler kedi Saldırı kırmızı kitabevi anı kamera
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.