Kırmızı Kamyon oyuncuları kimler? Kırmızı Kamyon ne zaman başlıyor?

Kırmızı Kamyon dizisi ilk bölümü ile Show TV ekranlarında başlıyor. Bir itfaiye istasyonunda geçen hikayede itfaiyecilerin her anını konu alan yılın en iddialı yapımlarından Kırmızı Kamyon dizisi oyuncu karakterleri merak ediliyor. Peki, Kırmızı Kamyon oyuncuları kimler?

Kırmızı Kamyon dizisi 1. bölümü ile 31 Mart akşamında Show TV ekranlarında izleyenleriyle buluşuyor. Türk televizyonlarında daha önce işlenmemiş hikayesi ve aksiyon dolu sahneleriyle dikkatleri çeken Kırmızı Kamyon dizisi oyuncularının kimler olduğu araştırılıyor.

Yapımcılığını 10. Ev'in üstlendiği, senaryosunu Sema Ergenekon’un süpervizörlüğünde Sevgi Yılmaz, Devrim Yıldız Özdemir ve Bahar Kaya’nın kaleme aldığı, yönetmen koltuğunda Osman Kaya’nın oturduğu ‘Kırmızı Kamyon’ dizisinde itfaiyecilerin hayatlarını ve zorlu mücadeleleri konu alınacak.

Kırmızı Kamyon oyuncuları
Kırmızı Kamyon oyuncuları

 

Kırmızı Kamyon Oyuncuları Kimlerdir?

Başrollerinde Görkem Sevindik ile Nilay Deniz’in yer aldığı Kırmızı Kamyon oyuncu kadrosunda Ushan Çakır, Fatih Al, Tuğçe Altuğ, Deniz Hamzaoğlu, Aslı Orcan, Toprak Sağlam, Sümeyye Aydoğan, Ebrar Alya Demirbilek, Burak Berkay Akgül, Timur Ölkebaş, Gürberk Polat, Efekan Can, Melisa Akman, Uğur Arda Başkan, Hakan Altıner, Gamze Demirbilek, Yaşar Aydınlıoğlu, Mehmet Mehmetof, Kağan Uluca ve Tuğçe Karabayır gibi isimler alıyor.

Kırmızı Kamyon 1. Bölüm Özeti

Kendini insanları kurtarmaya adamış itfaiye başçavuşu Uğur, karanlık bir gecede karısını alevlerin arasından çekip çıkaramamıştır. Hayatının dönüm noktası olan bu olay sonrası eşini toprağa veren Uğur, biricik kızı Ömrüm’ü de kaybetmiştir. Ömrüm artık annesinin ailesinin yanına yerleştirilmiştir.

Uğur’un bir zamanlar can dostu olan Cem, omuz omuza pek çok hayatı birlikte kurtardıkları dostuna artık düşmandır. Kız kardeşinin ölümüne Uğur’un sebep olduğunu düşünmektedir. Yeğeni Ömrüm’ün sevgi dolu bir aile ortamında büyümesini istediği için Uğur’la bir hukuk mücadelesi içine girmiştir.

Kırmızı Kamyon oyuncuları
Kırmızı Kamyon oyuncuları

 

Çıkan bir yangına müdahale eden Uğur ve arkadaşları büyük bir başarı elde ederler. İçerde ölümü bekleyen çocukları kurtaran Uğur, daha söndürme çalışmaları sürerken karşılaştığı adamla bir yıl öncesine döner. Artık karısının ölümüne neden olan yangına dair bir ip ucuna ulaşmıştır. Uğur kundak çetesinin başına kadar uzanacak bu yolda ilk adımını atacaktır.

Uğur hem karısını kaybettiği yangının faillerini bulup adalete teslim etmek, hem de hayatının anlamı kızı Ömrüm’ü yanına almak için amansız bir mücadeleye girecektir. Mahkemece atanan adli psikolog Yonca, Uğur’un savaşına tanıklık ederken, büyük kararı etkileyecek en önemli kişi olacaktır.

Kırmızı Kamyon Oyuncu Karakterleri

Görkem Sevindik – Uğur
Nilay Deniz – Yonca
Ushan Çakır – Cem
Fatih Al – Yavuz
Tuğçe Altuğ – Zehra
Deniz Hamzaoğlu – Tolga
Aslı Orcan – Ayşe
Toprak Sağlam – Gönül
Sümeyye Aydoğan – Menekşe
Burak Berkay Akgül – İlker
Timur Ölkebaş – Bedri
Gürberk Polat – Murat
Efekan Can – Furkan
Melisa Akman – Hazal
Uğur Arda Başkan – Abdo
Bülent Ergün - Halil

Kırmızı Kamyon oyuncuları kimler? Kırmızı Kamyon ne zaman başlıyor? ile ilgili etiketler Kırmızı Kamyon Kırmızı Kamyon oyuncuları Kırmızı Kamyon oyuncu kadrosu Kırmızı Kamyon karakterleri
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.