Kırmızı ilde yoğun bakım servisi boşaldı

Türkiye koronavirüs risk haritasında çok yüksek riskli iller arasında yer alan Osmaniye'den sevindirici haber geldi. Kadirli Devlet Hastanesi Başhekimi, sosyal medyadan yaptığı paylaşım ile Covid-19 Yoğun Bakım Servisi'nde hasta sayısının sıfıra indiğini açıkladı.

Koronavirüs risk haritasında çok yüksek riskli olarak kırmızı kategoride bulunan Osmaniye'de, Kadirli Devlet Hastanesi Başhekimi Uzman Dr. Şamil Gerek, sosyal medyadan yaptığı paylaşım ile Kovid-19 Yoğun Bakım Servisi'nde hasta sayısının sıfıra indiğini duyurdu.

Kırmızı ilde yoğun bakım servisi boşaldı

Risk haritasında kırmızı kategoride bulunan kentteki Kadirli Devlet Hastanesi'nin Başhekimi Uzman Dr. Şamil Gerek, sosyal medya hesabında "Kadirli Devlet Hastanesi Covid yoğun bakım hasta sayımız sıfır (0). Daha iyi olacağız inşallah" notu ile boş yoğun bakım servisinin fotoğrafını paylaştı.

DHA

Kırmızı ilde yoğun bakım servisi boşaldı ile ilgili etiketler Osmaniye yoğun bakım servisi covid19 şamil gerek
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.