Kırmızı bültenle aranan Azerbaycanlı suç örgütü lideri İzmir'de yakalandı

Kırmızı bültenle aranan Azerbaycanlı suç örgütü lideri Ilgam Gadhziev'in geçtiğimiz günlerde İzmir'de yakalandığı öğrenildi. Sedat Peker'le fotoğrafları ortaya çıkan Gadhziev'in daha önce Peker'le bir araya geldiği belirlendi.

Kırmızı bültenle aranan Azerbaycanlı suç örgütü lideri Ilgam Gadhziev'in 15 Kasım'da İzmir'de gözaltına alındığı öğrenildi. Gadhziev'in daha önce Sedat Peker'le çektirdiği fotoğraflar da ortaya çıktı.

İZMİR POLİSİ YAKALADI

Gazete Duvar'da yer alan habere göre İzmir'de gözaltına alınan Ilgam Gadhziev, sınır dışı edilecek. Gadhziev'in bir süre önce sahte pasaportla Türkiye'ye geldiği belirtildi.

Silah kaçakçılığı suçundan kırmızı bültenle Interpol araması olan Gadhziev, İzmir İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin 15 Kasım'da yaptığı operasyon ile yakalandı.

İADE İŞLEMLERİ BAŞLATILDI

Rusya ve Fransa tarafında, Interpol araması olan Gadhziev için iade işlemleri başlatıldı. Azeri suç örgütü liderinin, hakkında arama kararları olan iki ülkeden birine iade edilmesi bekleniyor. Ilgam Gadhziev'in, suç örgütü hükümlüsü Sedat Peker ile birlikte çekilmiş görüntüleri bulunuyor.

Kırmızı bültenle aranan Azerbaycanlı suç örgütü lideri İzmir'de yakalandı ile ilgili etiketler İzmir Sedat Peker Ilgam Gadhziev suç örgütü lideri
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.