Kırkpınar Yağlı Güreşleri Festivali'ne Aleyna Tilki damgasını vuracak!

Edirne Belediyesi tarafından gerçekleştirilen 656. Kırkpınar Yağlı Güreşleri Festivali'nin programı belli oldu. Programda konser verecek isimler ise şaşırttı.

Edirne Belediyesi tarafından gerçekleştirilen 656. Kırkpınar Yağlı Güreşleri Festivali'nin programı belli oldu.

Programda konser verecek isimler ise şaşırttı.

Edirne Belediye Başkanlığı´nın organizasyonuyla 10-16 Temmuz tarihleri arasında düzenlenecek olan 656. Kırkpınar Yağlı Güreşleri Festivali´nde ünlü şarkıcılar şu şekilde sıralandı:

Buray, İlyas Yalçıntaş, Kıraç, Aleyna Tilki, Volkan Konak, Ömür Gedik, grup Evet ne Söylüyorduk ve Derya Uluğ’un sahne alacağı açıklandı.

13 Temmuz Perşembe akşamı ise, son günlerin popüler ismi olan ve söylediği şarkılarla ses getiren Aleyna Tilki; Sarayiçi´nde sevenleriyle buluşacak.

Kırkpınar Yağlı Güreşleri Festivali'ne Aleyna Tilki damgasını vuracak! ile ilgili etiketler Aleyna Tilki Konser kırkpınar
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.