Kırklareli Valisi hakkındaki darp iddiasında yeni gelişme!

Kırklareli Valisi Orhan Çiftçi ile birlikte Bursa’da, Çiftçi’nin eski sevgilisi Meltem Özkalfa’yı darp etmekle suçlanan kişilerden ikisinin bugün gözaltına alındığı öğrenildi.

Hürriyet'ten Dinçer Gökçe'nin haberine göre, geçen yıl 8 Mayıs akşamı yaşandığı iddia edilen darp olayı ile ilgili bugün önemli bir gelişme yaşandı. Bursa Emniyet Müdürlüğü Gasp Büro ekipleri, yürütülen soruşturma kapsamında şüphelilerden Osman K. ve Davut A.'yı gözaltına aldı. Soruşturma kapsamında daha önce gözaltına alınan Erdal Avçil ise tutuklanmıştı.

Gözaltına alınan isimlerden Osman K.'nin, Vali Çiftçi'nin otomobilini kullanan isim olduğu öğrenildi. Diğer şüpheli Davut A.'nın ise, Meltem Özkalfa'yı ilk aldıkları yerde çenesinin altında yumruklayarak burnunu kanatan kişi olduğu öğrenildi.

RAPOR HAZIRLANDI

Bu arada, Vali Çiftçi hakkında, İçişleri Bakanlığı Teftiş Kurulu Başkanlığı'nın yürüttüğü soruşturmanın geçen Aralık ayında tamamlandığı öğrenildi.

25 Aralık 2017'de hazırlanan raporun bakanlık Personel Genel Müdürlüğü'ne gönderildiği öğrenildi.

Kırklareli Valisi hakkındaki darp iddiasında yeni gelişme! ile ilgili etiketler kırklareli valisi orhan çiftçi
GÜNÜN VİDEOSU

Amasya Et Entegre Merkezi'nde skandal görüntüler! Hayvana baltayla vurup eklem yerlerini kestiler

Amasya Kral Et Entegre Merkezi'nde çekildiği belirtilen hayvana işkence görüntüleri sosyal medyada infial yarattı. Görüntülerde hayvana eziyet ettiği belirlenen 5 kişi tutuklandı.