Kırgızistan’dan Azerbaycan’a dayanışma mesajı

Kırgızistan Dışişleri Bakanı Kulubayev, Azerbaycanlı mevkidaşı Bayramov ile görüşerek taziye ve geçmiş olsun dileklerini iletti.

Kırgızistan Dışişleri Bakanı Ceenbek Kulubayev, Azerbaycan Dışişleri Bakanı Ceyhun Bayramov'u telefonla arayarak taziye ve geçmiş olsun dileklerini iletti.

Kırgızistan Dışişleri Bakanlığından yapılan yazılı açıklamaya göre, Kulubayev, Azerbaycan’ın Tahran Büyükelçiliğine yapılan saldırıya ilişkin Bayramov ile telefonda görüştü.

Büyükelçiliğe yapılan saldırı hakkında bilgi alan Kulubayev, taziye ve geçmiş olsun dileklerini iletti ve yaralılara acil şifalar diledi.

AZERBAYCAN BÜYÜKELÇİLİĞİNE SİLAHLI SALDIRI

Azerbaycan'ın Tahran Büyükelçiliğine sabah saatlerinde düzenlenen silahlı saldırıda büyükelçiliğin güvenlik amirinin hayatını kaybettiği ve iki güvenlik görevlisinin yaralandığı bildirilmişti.

İranlı yetkililer saldırganın olaydan sonra yakalandığını açıklamıştı. Azerbaycan Dışişleri Bakanlığı da saldırıyı kınamış ve Tahran Büyükelçiliğinin tahliye edileceğini duyurmuştu.

Kırgızistan’dan Azerbaycan’a dayanışma mesajı ile ilgili etiketler Azerbaycan İran Tahran
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.