Kırgızistan ve Kazakistan’dan, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a tebrik

Kırgızistan Cumhurbaşkanı Sadır Caparov ve Kazakistan Cumhurbaşkanı Kasım Cömert Tokayev'den Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yeniden cumhurbaşkanı seçilmesinden dolayı tebrik geldi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tebrik mesajları gelmeye devam ediyor.

KIRGIZİSTAN'DAN TEBRİK

Kırgızistan Cumhurbaşkanı Sadır Caparov, “Değerli kardeşim Recep Tayyip Erdoğan, sizi cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ikinci turunu kazanmanızdan dolayı içten tebrik ederim. Türkiye, açık, rekabetçi ve demokratik seçimlere örnek teşkil etti” dedi. Caparov, Kırgızistan ile Türkiye arasındaki dostluk ve kardeşlik ilişkilerin stratejik ortaklık ve müttefiklik içinde gelişmeye devam edeceğinden emin olduğunu kaydetti.

KAZAKİSTAN CUMHURBAŞKANI'NDAN TEBRİK

Kazakistan Cumhurbaşkanı Kasım Cömert Tokayev ise sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı seçimi kazanmasından dolayı kutlayarak, “Ülkelerimizi tarihi dostluk ve dayanışma bağları birleştiriyor. Bu kapsamlı işbirliği daha da geliştirilecektir” dedi.

 

Kırgızistan ve Kazakistan’dan, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a tebrik ile ilgili etiketler Kazakistan Kırgızistan Recep Tayyip Erdoğan
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.