Kiracıyı döven saldırgan tutuklandı! Yemekteyiz şampiyonunun yüzünde kırık tespit edildi!

Gaziosmanpaşa'da oturan Tarık Aydın, oturduğu evin çatısı yüzünden öldüresiye dövülmüştü. Ev sahibinin yeğeni Celil Demircan, kiracı Tarık Aydın'dan çatı tamiri için 2 bin 500 TL istemiş, alamayınca da evinin içinde feci şekilde darp etmişti. Polis olaydan sonra kaçan Celil Demircan'ı yakaladı. Adliyeye çıkarılan Demircan'ın tutuklanarak Metris Cezaevi'ne konulduğu öğrenildi.

Mevlüt Yüksel
Mevlüt Yüksel

MEVLÜT YÜKSEL/ÖZEL HABER

Gaziosmanpaşa'da geçtiğimiz hafta sonu bu kez bir kiracı ev sahibinin yeğeni tarafından saldırıya uğramıştı.Bir televizyon programında yemek yarışmadında birinci geldiği belirtilen Tarık Aydın adlı kiracı, evinin içinde feci şekilde darp edilmişti.

"ÇATI PARASI NEDENİ İLE SALDIRIYA UĞRADI"

Bayrampaşa'da bulunan Adapark'da macun satarak geçimini sağlayan Tarık Aydın oturduğu ev sahibinin yeğeni Celil Demircan tarafından saldırıya uğradığını söyleyerek şikayetçi olmuştu.Tarık Aydın olaydan sonra polise verdiği ifadesinde kendisini 2 bin 500 TL için Celil Demircan adlı kişi tarafından dövüldüğünü söylemişti.Kiracı Aydın aynı kişinin evinin içinde yüzüne yumrukla vurduktan sonra düştüğü yerde tekme ve yine yumrukla vurduğunu belirtmişti.

Kiracıyı döven saldırgan tutuklandı! Yemekteyiz şampiyonunun yüzünde kırık tespit edildi!

 

BAYGINLIK GEÇİRDİ, KENDİNE GELİNCE AMBULANS ÇAĞIRDI!

Kiracı Tarık Aydın,darp edildikten sonra,SüperHaber'e,"Aldığım darbeler nedeni ile baygınlık geçirdiğini ifade ederek,"Kendime geldiğim de,sol gözümün altından kan akıyordu ve kaburgalarım çok ağrıyordu.Acılar için de kıvrana kıvrana,telefonumdan önce polisi aradım.Ardından aradığım 112 servisi ,beni Seyrantepe Hamidiye Etfal hastanesi ne kaldırdı.Burada yüzüme 4 yerden dikiş attılar.Doktorlar sol gözümün altında kırık olduğunu ve kaburgalarımdan birinin çatlak, diğerinin ise kırık olduğunu söyleyip, 10 gün sonra gözünden ameliyat olacağımı söylediler."demişti.

TARIK AYDIN'I DARP EDEN CELİL DEMİRCAN TUTUKLANDI!

Tarık Aydın'a evinde saldırarak ağır yaralayan Celil Demircan olaydan sonra kayıplara karışmıştı.

Kiracıyı döven saldırgan tutuklandı! Yemekteyiz şampiyonunun yüzünde kırık tespit edildi! - Resim : 2
Celil Demircan

 

SüperHaber'in elde ettiği yeni bilgilere göre polis ev sahibinin yeğeni Celil Demircan'ı yakalayarak gözaltına aldı. Adliyeye çıkarılan Demircan'ın tutuklanarak Metris Cezaevi'ne konulduğu öğrenildi.

 

Kiracıyı döven saldırgan tutuklandı! Yemekteyiz şampiyonunun yüzünde kırık tespit edildi! - Resim : 3

"DAVADAN VAZGEÇMEM İÇİN BANA BASKI YAPIYORLAR!"

Öteyandan yüzünden ve kaburgalarından yaralanan Tarık Aydın SüperHaber Muhabiri Mevlüt Yüksel'e olayı anlattı.

Aydın, kendisini darp eden Celil Demircan ve yakınları tarafından şikayetinden vazgeçmesi için evine gelinerek ve telefonlar edilerek baskı yapıldığını anlattı. Aydın, "Benim 5 yaşında bir kızım var. Ben macun satarak onun ihtiyaçlarını ve kendi rızkımı kazanıyorum.Hala acılar içindeyim ve çalışamıyorum. Maddi ve manevi çok mağdur oldum.Yemek yerken, konuşurken, yürürken acı çekiyorum ve zorlanıyorum. Ben geçimimi günlük kazanmaya çalışıyorum. Sol gözümde görme kaybı olma ihtimali var. Doktorlar yüzümde kırık olduğunu ve gözümden ameliyat olabileceğimi söylediler. Ben bu kadar acımasızca darp edilecek ne yaptım?Davamdan vazgeçmeyi düşünmüyorum." dedi.

Kiracıyı döven saldırgan tutuklandı! Yemekteyiz şampiyonunun yüzünde kırık tespit edildi! ile ilgili etiketler kiracı İstanbul Üniversitesi
GÜNÜN VİDEOSU

Sur Belediyesi'nde DEM Partililerden büyük skandal! Atatürk ve Erdoğan'a hakaret ettiler...

DEM Partili yöneticiler Sur Belediyesi makamında bulunan Mustafa Kemal Atatürk ve Erdoğan'ın fotoğraflarını işaret ederek hakaret etti. "Kaldırın bu kebrağların (p...venklerin) fotoğraflarını" sözlerini sarf eden DEM Partililer büyük tepki çekti. DEM Parti yöneticilerinin Diyarbakır Sur'daki mazbata töreni sırasında hakaret içeren sözleriyle ilgili müfettiş görevlendirildi.