'Kiracı' ile ekranlara dönmeye hazırlanan Dilan Çiçek Deniz sette talihsiz bir kaza geçirdi

Son olarak Alev Alev adlı dizi ile izleyici karşısına çıkan, yeni projesi Kiracı ile ekranlara dönmeye hazırlanan 27 yaşındaki oyuncu Dilan Çiçek Deniz'e nazar değidi. Dizi hazırlıklara tam gaz devam eden Dilan Çiçek Deniz sette talihsiz bir kaza geçirdi. Ünlü oyuncunun başına iki dikiş atıldığı öğrenildi.

Çukur'daki Sena rolüyle hafızalara kazınan, son olarak Alev Alev adlı dizi ile izleyici karşısına çıkan ve Kiracı dizisi ile ekranlara geri dönmeye hazırlanan genç oyuncu Dilan Çiçek Deniz sette görünmez bir kaza geçirdi. Deniz, sette geçirdiği talihsiz kaza ile sevenlerini korkuttu.

KAFASINA 2 DİKİŞ ATILDI

Kiracı'nın çekimleri dün başladı. Setin ilk gününde Deniz, talihsiz bir kaza geçirdi. Sette kafasını sert bir zemine vuran Dilan Çiçek Deniz’e iki dikiş atıldı.

'Kiracı' ile ekranlara dönmeye hazırlanan Dilan Çiçek Deniz sette talihsiz bir kaza geçirdi

 

 

'Kiracı' ile ekranlara dönmeye hazırlanan Dilan Çiçek Deniz sette talihsiz bir kaza geçirdi ile ilgili etiketler Dilan Çiçek Deniz kaza kiracı dizi seti
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.