Kingsley Coman'dan Galatasaray taraftarına övgü: "İnanılmaz bir atmosfer"

Bayern Münih'in Fransız futbolcusu Kingsley Coman, Galatasaray ile oynadıkları deplasman maçı hakkında konuştu. Coman, sarı kırmızılı taraftarlara övgüler yağdırdı.

Bayern Münih'te forma giyen Fransız futbolcu Kingsley Coman, Şampiyonlar Ligi A Grubu'nda Galatasaray ile oynadıkları deplasman maçı hakkında konuştu.

"SÜREKLİ OYNAMAK İSTERSİNİZ"

Fransız televizyonundan Canal Plus'a konuşan Coman, "Galatasaray deplasmanı, inanılmaz bir maçtı. Özellikle stadyumdaki atmosfer inanılmazdı. Devamlı oynamak isteyeceğiniz bir atmosfere sahip o stadyum. Duygu olarak inanılmaz şeyler hissetirdi." dedi.

"KULAK ZARINIZ İÇİN KÖTÜ"

Galatasaray'ın stadyumundaki atmosferin büyük fark yarattığını söyleyen Coman, "Her ne kadar kulak zarını ciddi zarar görse de atmosferin muhteşem olduğunu söyleyebilirim." sözlerini sarf etti.

Kingsley Coman, İstanbul'da Bayern Münih'in Galatasaray'ı 3-1 yendiği maçta 1 gol atmıştı.

Kingsley Coman'dan Galatasaray taraftarına övgü: "İnanılmaz bir atmosfer" ile ilgili etiketler Bayern Münih Galatasaray UEFA Şampiyonlar Ligi
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.