Kimyasallar karıştı iddiası! İBB havuzunda büyük panik!  

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne ait Beyoğlu yüzme havuzunda kimyasal maddelerin karıştırılması sonucu havuz apar topar boşaltıldı.Bölgeye itfaiye, ambulans ve emniyet güçleri yönlendirildiği öğrenildi.

Mevlüt Yüksel
Mevlüt Yüksel

MEVLÜT YÜKSEL/ÖZEL HABER

Yaz sezonu biterken İstanbul’da İBB’ye ait bir havuzda kısa süreli panik yaşandığı öğrenildi.


GÖREVLİ ELİNDEKİ KİMYASALI MADDEYİ DÜŞÜRDÜ!

Başta havuz görevlileri ile sağlık personelini harekete geçiren olayın İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne ait Beyoğlu yüzme havuzunda yaşandığı ifade edildi. SüperHaber’in elde ettiği bilgilere göre havuz görevlilerinden biri elindeki kimyasal madde dolu torbayı yere düşürdü.


GÖREVLİLER BİRDEN HAVUZU BOŞALTTI!

Görevlinin elindeki torbayı yere düşürmesi ile bir panik meydana geldi.Bunun üzerine götevliler tedbir amaçlı havuzda bulunanları apar topar dışarı çıkardı.Kimyasal maddelerin karıştırılması sonucu yaşandığı iddia edilen gelişme sonrası, havuzun olduğu yere itfaiye, ambulans ve emniyet güçleri yönlendirildiği belirtildi.

Olay sırasında havuzda, çalışanlardan başka kimsenin olmadığı öğrenildi. Gazdan etkilenen 2 çalışan, koruyucu kıyafet giyen sağlık ekiplerinin ambulansta yaptığı ilk müdahalenin ardından Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Gözleri ve boğazında yanma hissi oluşan diğer çalışanlar ise sağlık görevlilerince ayakta tedavi edildi. Haber verilmesi üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, çevrede güvenlik önlemi alarak olay yerini şeritle kapattı.

İtfaiyeye bağlı Tehlikeli Madde Müdahale Aracı ekipleri, etrafa saçılan kloru temizlemek için koruyucu kıyafet giyerek içeri girdi. Klorun temizlenmesinin ardından hava temizleme cihazı yardımıyla zehirli gaz tahliye edildi.

Kimyasallar karıştı iddiası! İBB havuzunda büyük panik!   ile ilgili etiketler İBB Beyoğlu
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.