''Kimseyle pişti olmam'' diyen Bülent Ersoy bakın ne yaptı!

Olay yaratan sahne tarzları ve makyajı ile dikkat çeken Türk Sanat Müziği'nin Diva'sı Bülent Ersoy, Nişantaşı'nda bir kumaşçıda alışveriş yaparken görüntülendi. Kumaşlara bayıldığını söyleyen Ersoy, mağazada 4.5 saat kaldı. Ünlü sanatçı ''Kimseyle pişti olmam'' diyerek dikkat çeken bir hamle yaptı.

Gösterişli sahne tarzı ve makyajıyla dikkat çeken ünlü sanatçı Bülent Ersoy, Nişantaşı'nda bir kumaşçıda alışveriş yaparken görüntülendi. Kumaşlara bayıldığını söyleyen Ersoy, mağazada 4.5 saat kaldı. Ünlü sanatçı ''Kimseyle pişti olmam'' diyerek dikkat çeken bir hamle yaptı. İşte detaylar..

Nişantaşı'ndaki bir kumaşçıda kumaşları inceleyen Bülent Ersoy, "Tuşesi, renklerin ahengi fevkaledenin fevkinin de fevkinde. Desenler her şey harika. Ben emprime (boyayla kumaş üzerinde desen ve zemin basma) hastasıyım, ipek severim. Tüm dünyayı gezdim ama bu kumaşların bu kadar başarılı olması muazzam" dedi.

KESENİN AĞZINI AÇTI!

4.5 saat süren kumaş alışverişinde beğendiği beş deseni sipariş eden ve tüm toplarıyla birlikte 250 metre saf ipek kumaşı satın alan sanatçı, "Kimseyle pişti olmaya gerek yok. Bu yüzden benim üzerimde görülen yalnızca bende olur. Ben kimseyle pişti olmam" açıklamasını yaptı. Ersoy'un kumaş alışverişi için 600 bin TL ödediği öğrenildi.

 

''Kimseyle pişti olmam'' diyen Bülent Ersoy bakın ne yaptı! ile ilgili etiketler Bülent Ersoy
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.