"Kimsenin metresi olmadım, otel odalarında basılmadım"

Evli bir iş adamıyla ilişki yaşadığına dair iddialar ortaya atılan Gülben Ergen'le-Yeşim Salkım arasındaki söz düellosu sertleşerek sürüyor. Eski defterleri açan Yeşim Salkım katıldığı canlı yayında şoke eden ifadelerle suçladığı Ergen için "Kimsenin metresi olmadım, otel odalarında basılmadım" dedi...

Bir magazin programında canlı yayına bağlanan Yeşim Salkım, Gülben Ergen’le ilgili olarak, “Ben otel odalarında kimseyle basılmadım, para karşılığı satılmadım” diyerek yıllar sonra kavganın fitilini tekrar ateşledi.

“SEREN SERENGİL’İN İLİŞKİSİ GÜLBEN YÜZÜNDEN BİTTİ”

Gülben Ergen ile kanlı bıçaklı olan Yeşim Salkım, Seren Serengil’in açıklamalarından sonra Söylemezsem Olmaz’ın canlı yayına bağlanıp zehir zemberek açıklamalarda bulundu.

Salkım, “Onun kasetlerini ilk gören kişi benim. Ben otel odalarında basılmadım, kimsenin metresi olmadım onun gibi” dedi.

Yeşim Salkım, Gülben Ergen ile Seren Serengil arasındaki husumeti de anlattı.

Salkım, “Seren Serengil, o zamanlar Fenerbahçe başkanı Aziz Yıldırım’ın kardeşi Ali Yıldırım’la aşk yaşıyordu. İkisi evlenecekken Gülben Ergen yüzünden ayıldılar” şeklinde konuştu.

GÜLBEN ‘DAVA AÇIYORUM’ DEDİ, YEŞİM’DEN REST ÇEKTİ

Gülben Ergen, Yeşim Salkım'ın canlı yayında söyledikleri sözler üzerine sosyal medya hesabından "Çok üzülüyorum. Ayıp! Bitmeyen bir dedimdi, dediydi. Bu kadarı da çok fazla artık. 26 yıldan beri ilk kez, hiç tercih etmediğim halde hukuktan başka seçenek kalmadı" paylaşımında bulundu.

guIlben_instagram

Gülben'in dava açma tehdidine Yeşim Salkım'ın cevabı gecikmedi. Salkım ise "Sen şimdi daha önce de hukuk falan demiştin ya bundan 16 yıl önce sonra bir güzel geri çekmiştin ben o zaman çıkartmadığım tüm kanıtları sunayım bakalım kim daha çok üzülmüş hodri meydan GÜLBEN..." ifadelerini kullandı.

yesIim_salkAm_instegram_1

Bu mesajların ardından kamuoyu Gülben Ergen'in dediği gibi dava açıp açmayacağı, açarsa Yeşim Salkım'ın hangi delilleri mahkemeye kanıt olarak sunacağı merak ediyor...

"Kimsenin metresi olmadım, otel odalarında basılmadım" ile ilgili etiketler Gülben Ergen Yeşim Salkım Seren Serengil ali yıldırım
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.