"Kimse Yok mu" Hollanda'ya taşındı, yeni adı: TIME TO HELP / ÖZEL HABER

FETÖ'cülerin 15 Temmuz askeri darbe girişiminin ardından yurt dışında kurdukları terör ağı deşifre oluyor.  

FETÖ'nün yıllarca, milyonlarca liralık vurgun yaptığı ve KHK ile kapatılan Kimse Yok mu Derneği'ni Avrupa'da yeniden hayata geçirdiği ortaya çıktı.

Örgütün, Hollanda'da "Time to help (Yardım zamanı)" adlı dernek kurduğu ve 15 Temmuz sonrasında örgüt mensuplarının bu derneğe para transfer ettiği tespit edildi.

fwefwef

YETİM HAKKI ABD'YE AKTARILDI

SuperHaber'in edindiği bilgilere göre, FETÖ'nün finansmanını bu şekilde devam ettirdiği, çeşitli yetim organizasyonlarında toplanan yardım paralarının da ABD'deki çeşitli vakıflara gönderildiği belirledi.

Para transferi yapılan bu vakıflar arasında ABD seçimlerinden Başkana adayı olan Hillary Clinton'ın eşinin kurduğu ve seçim kampanyasını da destekleyen Clinton Vakfı'na bağlı Clinton Global Inıtıative da yer aldı.

ABD merkezli Embrace Reli̇ef Foundation Parliamentary League, Clinton Global Initiative isimli kuruluşlara para transferlerinin olduğu, yurt dışında bulunan kuruluşlara yapılan para transferlerinin yetim organizasyonları için toplanan bağışlardan karşılandığı anlaşıldı.

OPERASYON DÜZENLENDİ

Bu kapsamda İstanbul merkezli toplam 31 ilde 82 şüpheli hakkında yakalama kararı çıkarıldı.

Operasyonda şahıslardan 32'si yakalandı, firari şahısların yakalanması için ise çalışma başlatıldı / SuperHaber

"Kimse Yok mu" Hollanda'ya taşındı, yeni adı: TIME TO HELP / ÖZEL HABER ile ilgili etiketler FETÖ Kimse Yok Mu
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.