Kimse tanıyamadı! Estetik yaptıran Serap Paköz'ün son hali ortaya çıktı

57 yaşındaki sunucu Serap Paköz geçirdiği estetik operasyonlar sonrası yüzündeki değişimle bir kez daha sosyal medyada gündem oldu. Yaşlanmanın önüne geçmek için 'Fransız Askısı' yöntemiyle yüzünü gerdiren ve kaşlarını kaldırtıp, yüzüne dolgu yaptıran Serap Paköz son haliyle görenleri hayrete düşürdü. Ünlü sunucu son görüntüsüyle yarı yaşındakilere taş çıkarttı. İşte Serap Paköz'ün estetik operasyondan önceki ve sonraki hali...

Seda Sayan'ın da uygulattırdığı 'Fransız Askısı' yönetemini uygulatıp yüzünü gerdiren Serap Paköz daha sonra bir dizi estetik operasyon geçirmişti. Geçtiğimiz aylarda kaşlarını kaldırtıp, yüzüne dolgu yaptıran Serap Paköz'ün son hali ortaya çıktı. 60'ına merdiven dayayan ünlü sunucu değişimiyle sosyal medyaya damga vurdu.


ESTETİK OPERASYONLARDAN SONRA BAMBAŞKA BİRİ OLDU

İmaj değiştiren, bir dizi estetik yaptıran ve son halini Instagram hesabından paylaşan Paköz'ü görenler şaşkınlığını gizleyemedi. Yeni görüntüsüyle gündem olan Serap Paköz'ün estetikli hali ve estetiksiz hali sosyal medyada dolaşıma girdi.

DEĞŞİMİYİLE GÖRENLERİ HAYRETE DÜŞÜRDÜ

Son olarak Gerçeğin Peşinde programıyla ekranlarda olan Serap Paköz estetik operasyonların ardından yeni haliyle 'Uzay Yolu' filminin efsanevi karakteri 'Mr. Spock'a benzetilmişti. Paköz'ün zaman içindeki değişimi dikkat çekti. Değişimini sık sık sosyal medya hesabından paylaşan Paköz yeni haliyle genç kızlara taş çıkarttı.


İşte Serap Paköz'ün estetik operasyonlardan önceki hali ve son hali...

Kimse tanıyamadı! Estetik yaptıran Serap Paköz'ün son hali ortaya çıktı

Kimse tanıyamadı! Estetik yaptıran Serap Paköz'ün son hali ortaya çıktı - Resim : 2

Kimse tanıyamadı! Estetik yaptıran Serap Paköz'ün son hali ortaya çıktı - Resim : 3

Kimse tanıyamadı! Estetik yaptıran Serap Paköz'ün son hali ortaya çıktı - Resim : 4

Kimse tanıyamadı! Estetik yaptıran Serap Paköz'ün son hali ortaya çıktı - Resim : 5

Kimse tanıyamadı! Estetik yaptıran Serap Paköz'ün son hali ortaya çıktı - Resim : 6

Kimse tanıyamadı! Estetik yaptıran Serap Paköz'ün son hali ortaya çıktı - Resim : 7


 

Kimse tanıyamadı! Estetik yaptıran Serap Paköz'ün son hali ortaya çıktı ile ilgili etiketler estetik serap paköz estetikli hali estetik operasyon estetiksiz hali degişim imaj
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.