Kimse Bilmez 21. bölüm fragmanı izle! Ali ile Sevda'nın mutlu günü!

Kimse Bilmez 21. bölüm fragmanı izle! ATV ekranlarının sevilen rekortmen dizisi Kimse Bilmez, bu akşam 20. bölümüyle izleyenlerin karşısına çıktı. Sevilen dizinin yeni bölüm fragmanında yaşanacak gelişmeler merak ediliyor. 21. bölüm fragmanı araştırılmaya başlandı. İşte Kimse Bilmez 21. bölüm fragmanı izlemek için detaylar haberimizde...

Kimse Bilmez 21. bölüm fragmanı izle! Sevilen dizinin yeni bölüm fragmanında yaşanacak gelişmeler merak ediliyor. 3 Kasım akşamı yayınlanan son bölümde; Ali ile Sevda herkese rağmen mutlu günlerinin tadını çıkartıyor. ATV ekranlarının sevilen rekortmen dizisi Kimse Bilmez, bu akşam 20. bölümüyle izleyenlerin karşısına çıktı.21. bölüm fragmanı araştırılmaya başlandı. İşte Kimse Bilmez 21. bölüm fragmanı izlemek için detaylar haberimizde...

KİMSE BİLMEZ YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Kimse Bilmez yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı ancak yayınlanır yayınlanmaz aşağıda yer alan linkten izleyebilirsiniz.

Özlem yıllardır sakladığı büyük sırrını oğluna anlatır. Özlem, Ali’ye olan nefretinden sıyrılıp yeniden Ali’yi sevmeye başlar. Yıllar sonra ikinci kez girdiği Ali’nin hayatından Sevda’yı çıkarabilecek mi? Öte yandan sevdiği kadınla evlenmek için her yolu deneyen Pilot’un karşısına yeni bir engel çıkar. Üstelik bu engel, İlhan’ın da bilgisi dahilindedir. Pilot ve Duygu aşkı ayakta kalabilecek mi?

Köksal, yıllar sora Ali ile yüzleşmek ister ama uğradığı silahlı saldırıda ağır yaralanır. Aslında tek isteği, yıllardır vicdanıyla hesaplaştığı Ali’yi korumaktır. Babasının beklenmedik ölümü karşısında Sevda ne yapacak? Babasının yıllardır taşıdığı sırrı sevdiği adama anlatmak isteyen Sevda, nasıl bir tepkiyle karşılaşacak?

Kendisini Ali’nin elinden kurtarmak isteyen Uygar, Ali’ye kardeşinin kim olduğunu bildiğini söyler. Uygar, Ali’ye kardeşinin kim olduğunu söyleyecek mi? Öte yandan, Duygu’ya evlenme teklif eden Pilot, sevdiği kadının ailesi tarafından nasıl karşılanacak? Pilot, her türlü karanlık işten kendisini kurtarabilecek mi?

 

Kimse Bilmez 21. bölüm fragmanı izle! Ali ile Sevda'nın mutlu günü! ile ilgili etiketler ATV Kimse Bilmez
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.