Kimse Bilmez 16. bölüm fragmanı izle! 15. son bölüm izle...

Atv ekranlarının merakla takip edilen dizisi Kimse Bilmez, yeni gününde 15. bölümüyle ekranlara geldi. Başrollerinde Keremcem ve Özgü Kaya gibi isimlerin paylaştığı dizinin son bölümünde, Ali ile Sevda'nın mücadelesi sürüyor. Dizinin yeni bölüm fragmanını izlemek isteyenler araştırma yapmaya başladı. İşte Kimse Bilmez 16. bölüm fragmanı izle! 15. son bölüm izlemek için detaylar haberimizde...

Salı akşamları ekranlara gelen Kimse Bilmez, gün değiştirerek Pazar akşamına geçiş yapıyor. Ali hapse düşer ve Sevda yanında kalır. Ali, hapishanede beklenmedik bir düşman edinir. Pilot, Duygu'nun eskiden Ali'ye yazdığı mektubu buluyor. 

KİMSE BİLMEZ YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Kimse Bilmez yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı ancak yayınlanır yayınlanmaz aşağıda yer alan linkten izleyebilirsiniz.

KİMSE BİLMEZ 15. SON BÖLÜM İZLE

Pilot ve Duygu arasındaki ipler kopma noktasına gelir. Öte yandan İlhan ve Meral de Pilot’un gerçek mesleğini öğrenmiştir. Bütün bunlar olurken Ali kardeşinin peşindedir. Ali kardeşini bulabilecek mi?


Kardeşini öğrenmenin eşiğine gelmiş olan Ali, Pilot’un hayatının tehlikede olduğunu öğrenince yardıma koşar. Sevda ise Uygar’ın tüm gerçekleri Ali’ye anlatma tehdidi karşısında ne yapacağını bilemez. Ali, Sevda’nın hala kendisini sevdiğini öğrenince hiç beklenmedik bir şey yapar.

Ali, Sevda’nın sakladığı sırrı öğrenebilecek mi? Öte yandan Duygu, Pilot’a bir şans vermeye karar vermiştir. Ancak Pilot Duygu’ya bir daha eline silah almayacağına söz vermişken, Mert, Duygu’nun peşindedir. Pilot, Duygu’yu kurtarabilecek mi?

Kimse Bilmez 16. bölüm fragmanı izle! 15. son bölüm izle... ile ilgili etiketler ATV dizi Kimse Bilmez 29 Eylül
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.