Kimse Bilmez 15. bölüm fragmanı izle! Ali kurtulacak mı?

Kimse Bilmez 15. bölüm fragmanı izle! ATV ekranlarının merakla takip edilen dizisi Kimse Bilmez, bu akşam 14. son bölümüyle izleyenlerin karşısına çıktı. Ali, Sevda'nın kendisini sevdiğini öğrenince yeni bir hamle yapmaya hazırlanıyor. Dizinin hayranları yeni bölün fragmanını araştırmaya başladı. İşte Kimse Bilmez 15. bölüm fragmanı izle! Ali kurtulacak mı? Merak edilen detaylar haberimizde...

Kimse Bilmez 15. bölüm fragmanı izle! Yeni bölümüyle izleyenlerin karşısına çıkan Kimse Bilmez'in son bölümnde olanlar heyecanla takip edildi. Ali, Sevda'nın kendisini sevdiğini öğrenince yeni bir hamle yapmaya hazırlanıyor. Dizinin hayranları yeni bölün fragmanını araştırmaya başladı. İşte Kimse Bilmez 15. bölüm fragmanı izle! Ali kurtulacak mı? Merak edilen detaylar haberimizde...

Kimse Bilmez dizisinin başrollerinde Engin Hepileri, Keremcem ve Özgü Kaya yer alıyor. Son bölümde; Sevda, Uygar’ın tüm gerçekleri Ali’ye anlatma tehdidi karşısında ne yapacağını bilemez. Ali, Sevda’nın hala kendisini sevdiğini öğrenince hiç beklenmedik bir şey yapar.

KİMSE BİLMEZ YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Kimse Bilmez dizisinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı ancak yayınlanır yayınlanmaz aşağıda yayınlanan linkten izleyebilirsiniz.

KİMSE BİLMEZ FRAGMAN

KİMSE BİLMEZ 14. SON BÖLÜM İZLE

Ali, Sevda’nın sakladığı sırrı öğrenebilecek mi? Öte yandan Duygu, Pilot’a bir şans vermeye karar vermiştir. Ancak Pilot Duygu’ya bir daha eline silah almayacağına söz vermişken, Mert, Duygu’nun peşindedir. Pilot, Duygu’yu kurtarabilecek mi?

Kardeşini öğrenmenin eşiğine gelmiş olan Ali, Pilot’un hayatının tehlikede olduğunu öğrenince yardıma koşar. Sevda ise Uygar’ın tüm gerçekleri Ali’ye anlatma tehdidi karşısında ne yapacağını bilemez. Ali, Sevda’nın hala kendisini sevdiğini öğrenince hiç beklenmedik bir şey yapar.

Ali, Sevda’nın sakladığı sırrı öğrenebilecek mi? Öte yandan Duygu, Pilot’a bir şans vermeye karar vermiştir. Ancak Pilot Duygu’ya bir daha eline silah almayacağına söz vermişken, Mert, Duygu’nun peşindedir.

Kimse Bilmez 15. bölüm fragmanı izle! Ali kurtulacak mı? ile ilgili etiketler ATV Kimse Bilmez
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.