Kimliğini evde unutan görme engelli öğrencinin imdadına polis ekipleri yetişti: Sınav girmesini sağladılar

Sakarya'da LGS'ye girecek olan görme engelli öğrenci kimliğini evde unutması nedeniyle zor anlar yaşadı. Öğrencinin imdadına yetişen polis ekipleri evden kimliği alarak genç kızın sınava girmesini sağladı.

Sakarya’nın Hendek ilçesinde LGS sınavına girecek olan ve kimliğini evde unutan görme engelli kız öğrencinin imdadına polis ekipleri yetişti. Ekipler evden kimliği alarak genç kızın sınava girmesini sağladı.

Kimliğini evde unutan görme engelli öğrencinin imdadına polis ekipleri yetişti: Sınav girmesini sağladılar

Sakarya İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı polis ekipleri şehir genelinde öğrencilerin LGS sınavına sorunsuz bir şekilde yetişebilmesi için trafik tedbirlerini aldı. Bu çerçevede Hendek ilçesi Ziya Gökalp Ortaokulunda LGS sınavına girecek olan görme engelli bir kız öğrencinin imdadına da polis ekipleri yetişti. Kimliğini evde unutan engelli öğrencinin annesi, Hendek İlçe Emniyet Müdürlüğünü arayarak yardım istedi. İhbar üzerine polis ekipleri, geldikleri okuldan aldıkları öğrencinin annesi ile birlikte eve giderek kimliği aldı. Kimliği alan ekipler hızlı şekilde tekrar okula dönerek, öğrencinin LGS sınavına yetişmesini sağladı.

Kimliğini evde unutan görme engelli öğrencinin imdadına polis ekipleri yetişti: Sınav girmesini sağladılar - Resim : 2

Öğrencinin sınava geç kalmaması için ekiplerin adeta seferber olduğu anlar ise saniye saniye kaydedildi. Sınava girecek öğrencilerin mağduriyet yaşamaması için emniyet personeline çağrıda bulunan Sakarya İl Emniyet Müdürü Fatih Kaya, “Sınava yetiştirmek için yardım isteyen öğrenci ve ailelerine yardımcı olun” ifadelerine yer verdi.

Kimliğini evde unutan görme engelli öğrencinin imdadına polis ekipleri yetişti: Sınav girmesini sağladılar - Resim : 3

Kimliğini evde unutan görme engelli öğrencinin imdadına polis ekipleri yetişti: Sınav girmesini sağladılar ile ilgili etiketler Sakarya Hendek LGS Öğrenci polis görme engelli kimlik
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.