Kimliğimi vermem, teşkilatın numarasını gönderin bana!

Tuzla'da maske ve sosyal mesafe kontrolü yapan polis, maske takmadığını gördüğü bir kuryeyi durdurup kimlik istedi.  Polislere kimlik ibraz etmek istemeyen kurye “Kimliğimi vermem. Kusura bakmayın. Sen zor kullan, o zaman görüşürüz” diyerek polise uzun süre direndi.

Tuzla İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, maske denetimi yapıp maskesiz vatandaşlara idari para cezası kesti. Caddede motor üzerinde maskesiz bir şekilde seyir eden bir vatandaş, polislere kimliğini vermemek için direndi. Polisin bütün uyarılarına rağmen maskesini takmayan şahıs kimliğini vermemekte de ısrar etti.

POLİSE UZUN SÜRE DİRENDİ

Yüzünde maske olmayan ve zorluk çıkartan şahsı polisler gözaltına almak istedi. Gözaltına alındığı sırada telefonundan arama yapan şahsın, “ Bana teşkilatın numarasını gönderin, bana eniştemin numarasını gönderin" demesi dikkat çekti. Motor sürücüsüne idari para cezası uygulandı.

BENİM SAĞLIĞIM SANA NE!

Bir başka vatandaş ise sigara içtiği için maskesini çenesinde taşıdığını ileri sürerek, “Sağlık olsun yapacak bir şey yok. Maske ile sigarayı nasıl içeceğim. Bu benim sağlığımın sıkıntısı sizi ilgilendirmez” şekline konuşması dikkat çekti. (İHA)

Kimliğimi vermem, teşkilatın numarasını gönderin bana! ile ilgili etiketler

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.