Kim Milyoner Olmak İster'de soruyu bilemeyen yarışmacı salonu terk etmeye çalıştı! İşte o anlar...

Kenan İmirzalıoğlu'nun sunuculuğuyla ekrana gelen Kim Milyoner Olmak İster yarışmasının son bölümünde gerilim dolu anlar yaşandı. Bir yarışmacı, soruyu yanlış cevapladıktan sonra stüdyoyu terk etmeye kalktı. Bu olay, sosyal medyada gündem oldu. İşte o anlar...

Programda ilerleyen Ateş, zorlu bir soruyla karşı karşıya kalmış. Yarı yarıya joker hakkını kullanarak iki şıkkı elemeyi başarmış ve şansını artırmış gibi görünmüş. Fakat kalan seçenekler arasından yanlış olanı işaretleyince, programdan elenmek zorunda kalmış. Bu talihsiz duruma rağmen, Ateş tebessümünü korumayı başarmış ve "Teşekkür ederim" diyerek stüdyodan ayrılmış.

Ateş'in bu tavrı, sakin ve olgun bir insan olduğunu gösteriyor. Zorluklara karşı bile pes etmeyip, mücadeleye devam ediyor. Bu da onu izleyenler için bir ilham kaynağı haline getiriyor.

HERKESİ ŞOK EDEN ANLAR YAŞANDI

Yarışmacı Ateş, programda ilerlerken zorlu bir soruyla karşılaştı. Yarı yarıya joker hakkını kullanarak iki şıkkı elemeyi başardı ve şansını artırmış gibi göründü. Fakat kalan seçenekler arasından yanlış olanı işaretleyince, programdan elenmek zorunda kaldı.

Bu talihsiz duruma rağmen, Ateş sakinliğini korudu ve tebessümle "Teşekkür ederim" diyerek stüdyodan ayrıldı. Sunucu Kenan İmirzalıoğlu'nun "Gidiyor musun?" şeklindeki esprili sözleri ise stüdyoda kahkahalara neden oldu.

İmirzalıoğlu, yarışmacıdan geri gelerek veda konuşması yapmasını istedi. 

Kim Milyoner Olmak İster'de soruyu bilemeyen yarışmacı salonu terk etmeye çalıştı! İşte o anlar... ile ilgili etiketler Kim Milyoner Olmak İster
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.