Kim Milyoner Olmak İster yarışmacısı Simay Atlı depremde hayatını kaybetti

ATV ekranlarında yayınlanan bilgi yarışması 'Kim Milyoner Olmak İster'e henüz 1,5 ay önce katılan ve eğlenceli halleriyle dikkat çeken 21 yaşındaki psikoloji öğrencisi Simay Atlı'nın depreme annesiyle birlikte yakalandığı ve enkaz altında kalarak hayatını kaybettiği öğrenildi.

6 Şubat'ta merkez üssü Kahramanmaraş'ta meydana gelen 7.7 ve 7.6 şiddetindeki depremler 11 ilimizde yıkımlara neden oldu. Asrın felaketinde 42 bin 310 vatandaşımız da hayatını kaybetti. Kahramanmaraş'taki depremde Kim Milyoner Olmak İster'e yarışmacı olarak katılan Simay Atlı'nın da hayatını kaybettiği öğrenildi.


ANNE VE KIZ HAYATINI KAYBETTİ

Psikoloji okuyan 21 yaşındaki Simay Atlı, Kahramanmaraş'ta çöken Penta Park'ta oturduğu ve depremde binanın yıkıldığı öğrenildi. Simay Atlı ve annesi de depremde enkaz altında kaldı. Yapılan arama ve kurtarma çalışmalarında anne ve kızın cansız bedenlerine ulaşıldı.

Kim Milyoner Olmak İster yarışmacısı Simay Atlı depremde hayatını kaybetti


1,5 ay önce Kim Milyoner Olmak İster'e ablasıyla birlikte katılan Simay'ın 5 bin lira değerindeki 4'üncü soruda karşısına "Hangisi, William Shakespeare'in 'Julius Caesar' adlı eserinde geçen bir cümledir?" sorusu çıkmıştı. Yarışmada ''-de'' ekini karıştıran yarışmacı, yanlış cevap vererek elenmişti. Sunucu Kenan İmirzalıoğlu ile Simay Atlı'nın arasında eğlenceli bir diyalog geçmişti.

Kim Milyoner Olmak İster yarışmacısı Simay Atlı depremde hayatını kaybetti - Resim : 2

 

Kim Milyoner Olmak İster yarışmacısı Simay Atlı depremde hayatını kaybetti ile ilgili etiketler Kim Milyoner Olmak İster deprem Kahramanmaraş
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.