Kim Kardashian'dan müthiş "Selfie" yorumu!

Temmuz 2016'da katıldığı bir partide misafirlerle bir saat selfie çekmesi karşılığında 700 bin dolar kazanan ABD’li reality şov yıldızı Kim Kardashian, "Selfie öldü" dedi.

Sosyal medya paylaşımlarıyla ünlü Kim Kardashian, selfie sevgisini paraya dönüştürmüştü. ABD'li reality şov yıldızı, 2016 yılının Temmuz ayında New York'ta 25 korumasıyla katıldığı Revolve Hamptons partisinde, misafirlerle selfie çekmesi karşılığında 700 bin dolar kazanmıştı.

En iddialı selfie pozlarının toplandığı 'Selfish' adlı bir kitabı da bulunan, sosyal medyada yüzlerce selfie paylaşan Kardashian, geçtiğimiz gün şaşırtan bir açıklamada bulundu.

37 yaşındaki yıldız, "Selfie öldü çünkü selfielerin birkaç yıl öncesinde kaldığını düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

56f5309618c7736068498394

SELFIE'NİN KİTABINI YAZDI

Kardashian'ın en iddialı selfie pozlarının toplandığı “Selfish” adlı bir kitabı da bulunuyor. İmzaladığı 500 adet özel baskı bir internet sitesi üzerinden satışa çıktığı gün sadece bir dakika içinde bitmişti. Ancak kitap piyasaya çıktığında beklenen ilgiyi görmedi, kitabı sadece 32 bin kişi satın aldı.

Sosyal medyada yüzlerce selfie paylaşan Amerikalı televizyon geçen gün şaşırtan bir açıklamada bulundu: Selfie öldü çünkü selfielerin birkaç yıl öncesinde kaldığını düşünüyorum.

Kim Kardashian'dan müthiş "Selfie" yorumu! ile ilgili etiketler Kim Kardashian Selfie ABD revolve hampstons
GÜNÜN VİDEOSU

Türk sanatçılara örnek olsun...Amerikalı rapçi Macklemore'dan alkışlanan Filistin'e destek konuşması

Amerikalı rapçi Macklemore Avustralya'da verdiği konserde Filistin'e destek konuşması yaparak, "Takip ettiğim tek şey Gazze. Herkesi takip etmeyi bıraktım, sadece Gazze'deki soykırım hakkında haber yapan, konuşan ve rapor veren kişileri takip ediyorum" dedi.