Kim Kardashian'dan itiraf: "Ona deli gibi aşığım!

Kanye West (40) ile 2014 yılında evlenen reality şov yıldızı Kim Kardashian (36), eşine olan aşkını anlattı.

ABD'li rapçi ile uzun yıllar önce tanıştığından bahseden Kim Kardashian, "Kanye ile 2003'te tanıştık. O zamanlar arkadaştık ve birlikte vakit geçirmeyi çok seviyorduk. Sonra ben Kris Humphries ile evlendim. Boşandığımda ise karşımda yine Kanye vardı, çıkmaya başladık. 'Bunu neden daha önce yapmadım' diye düşündüm" ifadelerini kullandı.

Her yaptığı olay olan 36 yaşındaki magazin yıldızı, "Kanye çocuklarımın babası ve ben ona deli gibi aşığım" dedi.

56f5309618c7736068498394

KİM KARDASHİAN KİMDİR?

Kimberly Noel Kardashian; Ermeni asıllı Amerikalı sosyetik, manken, aktris, stilist, kıyafet perakendecisi ve televizyon kişiliği. En çok sosyal hayatıyla, Keeping Up with the Kaowa çıkması ile bilinmektedir.

Kim Kardashian baba tarafından Ermeni, anne tarafından İskoç ve Hollanda kökenlidir. Babası Robert Kardashian O. J. Simpson'ın avukatı olarak ünlenmiş ve 30 Eylül 2003'te ölmüştür. Annesi Kris Jenner 1989'da Robert'ten boşanmış ve eski Olimpiyat atleti Bruce Jenner ile 1991'de evlenmiştir. Kim Kardashian'ın üç öz kardeşi vardır. O.J. Simpson onun vaftiz babasıdır.

Kimberly Noel Kardashian, 21 Ekim 1980 Los Angeles, California doğumlu ve Ermeni asıllı olmasının yanı sıra İskoçya, Hollanda ve Türkiye kökenli bir ailenin çocuğudur. Amerikan sosyetesinin Hilton'un parti arkadaşı olan Kim gazetelerin magazin haberlerinin vazgeçilmezlerindendir. Basın tarafından stilist olarak da adlandırılmıştır. Babası bir zamanlar O.J.Simpson'un avukatlığını yapmış ünlü avukat Robert Kardashian'dır (1944-2003). 2007 yılına kadar Paris Hilton'un parti arkadaşı olarak tanınan Kim Kardashian, erkek arkadaşı Ray J ile çekilmiş porno videosunun dağıtımını yasal olarak engellemek istediği zaman adını duyurmuştur. Kim'in açıklama yapmasından önce kamuoyunun bu kasetin varlığından haberi yoktu ve video bir anda internette yayılmaya başladı. Kim 2000-2004 yıllarında yapımcı Damon Thomas ile evliydi. Kim Kardashian ve iki kız kardeşi Calabasas, Kaliforniya'da bir butik işletmektedir. Şimdilerde şansını oyuncukta deniyor ve ilk olarak disaster movie adlı sinema filminde oynadı.

Kim Kardashian'dan itiraf: "Ona deli gibi aşığım! ile ilgili etiketler Kim Kardashian Kanye West aşk itirafı