Kim Kardashian’a yapılan soygun olayında tesadüf olamaz dedirten gelişme!

Kim Kardashian’ın Paris’te soyulduğu otelin güvenlik görevlisi Abdulrahman, otelin ciddi bir güvenlik sorunu olduğunu ve otel yönetiminin bundan haberi olduğunu açıkladı.

Reality şov yıldızı Kim Kardashian’a yapılan soygun olayında yeni gelişmeler ortaya çıktı. Geçtiğimiz haftalarda Paris’teki Hôtel de Pourtalès’de konaklarken silahlı beş soyguncunun saldırısı sonucu 11 milyon dolar değerindeki mücevherleri çalınan Kardashian’ın kaldığı otelin kapısında görevli olan Abdulrahman, DailyMail’e konuştu. Otelde ciddi bir güvenlik sorununun olduğunu açıklayan görevli, defalarca otel yönetimini bu konuda uyardığını söyledi. ‘Gerçek bir güvenlik yoktu’ diyen Abdulrahman, soygun sonrası endişeleri nedeniyle Cezayir’deki eşi ve çocuğuna dönmek istiyor.

Kim Kardashian’a yapılan soygun olayında tesadüf olamaz dedirten gelişme! ile ilgili etiketler Dolar Paris Cezayir Kim Kardashian
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.