Kim Kardashian'a Demet Akalın ayarı!

Demet Akalın'ın Türk ünlülerle yaşadığı polemikler yetmezmiş gibi şimdi bir de yurt dışına açıldı. Yatakta çıplak bir fotoğrafını paylaşan Kim Kardashian'a  Akalın'dan 'ayar' geldi

Şarkıcı Demet Akalın, Kim Kardashian'a çıplak poz verdiği için kızarak anne olduğunu hatırlatan bir yorumda bulundu. Genelde sosyal medyada yaptığı yazım hatalarıyla eleştirilen Demet Akalın, Kim Kardashian'ın fotoğrafına da yaptığı yorumla bu kuralını bozmadı.

DAHA TÜRKÇE YAZAMAZKEN İNGİLİZCE DERS VERDİ

İngilizce yazdığı ''You'r mum!!!!!!!!!" (Sen annesin demek istiyor) yorumunu gören Kim Kardashian'ın hayranları bu fırsatı kaçırmayıp Demet Akalın'ı bozguna uğrattı.

'KARA CAHİLSİN'

'Kara cahilsin', 'Yazdıklarından hiçbir şey anlamadım' Kıskandın mı?' gibi eleştirilerde bulunan Kim Kardashian'ın hayranlarından bazıları da doğru cümleyi tırnak içerisinde yeniden yazarak Demet Akalın'a İngilizce dersi verdi.

İşte o fotoğraf ve yorum:

8571645

8571643

Kim Kardashian'a Demet Akalın ayarı! ile ilgili etiketler Demet Akalın Kim Kardashian Çıplak fotoğraf Instagram poz
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.