Kim Kardashian çıtayı yükseltti: American Horror Story’de Kim Kardashian sürprizi! Öyle bir rol oynayacak ki…

Reality TV yıldızı Kim Kardashian dizi oyuncusu olacak. Çok fazla hayranı olan American Horror Story’nin 12. sezonunda Kim Kardashian’ın da olacağını duyan herkes şoke oldu. Haberimizde, Kardashian'ın son kariyer hamlesine ve hayranların önümüzdeki sezondan neler bekleyebileceklerine daha yakından bakacağız.

Her yaptığı ve paylaştığı ile gündem olan Kim Kardashian, aslında oyunculuğa yabancı değil. Geçmişte birkaç film ve TV şovunda rol alan Kim Kardashian’ın American Horror Story’deki rolü şüphesiz şimdiye kadarki en yüksek profilli oyunculuk işi olacak.

Dizinin "Delicate" adını alacak 12. sezonunda Halley Feiffer'ın Kardashian için özel olarak yazdığı bir rol yer alacak. Rol, dizinin karanlık, çarpık ve öngörülemez olma konusundaki ününe uygun olarak eğlenceli, şık ve nihayetinde ürkütücü olarak tanımlanıyor.

Dizinin yaratıcısı ve yönetmeni Ryan Murphy'ye göre American Horror Story’nin yeni sezonu dizinin daha önce yayınlanan hiçbir sezonuna benzemeyecek. Kardashian'ı dizi ailesine katılacağı için heyecanlı olan Murphy, onun televizyon dünyasının en büyük ve en parlak yıldızlarından biri olduğuna inandığını dile getirdi.

KARDASHİAN'IN "DELİCATE"DEKİ ROLÜ NE OLACAK?

Kim Kardashian çıtayı yükseltti: American Horror Story’de Kim Kardashian sürprizi! Öyle bir rol oynayacak ki…

Kardashian'ın "Delicate" dizisindeki rolüyle ilgili ayrıntılar gizli tutuluyor, ancak Kardashian'ın dizinin önceki sezonlarında yer alan bir başka popüler aktris olan Emma Roberts ile başrolde olacağını biliniyor.

"Delicate", kısmen Danielle Valentine'ın Ağustos ayında çıkacak olan aynı adlı romanından uyarlandı. Roman, birinin hamile kalmasını engellemeye çalıştığına inanan bir kadın hakkında sürükleyici bir gerilim ve dizinin yapımcıları bunu "Rosemary'nin Bebeği için hepimizin ihtiyaç duyduğu feminist güncelleme" olarak tanımladı.

Sürükleyici hikayesine ek olarak, dizinin "Delicate" bölümünde yine korku unsurlarından bazılarının sergilenmesi bekleniyor. Yeni sezonu heyecanla bekleyen dizinin hayranları, kendilerini hangi sürprizlerin beklediğini görmek için sabırsızlanıyor.

Kim Kardashian'ın TV oyunculuğu dünyasına girişi, yıldızın ve sevilen dizi American Horror Story’nin hayranları için heyecan verici bir gelişme. Kendisi için özel olarak yazılmış bir rolle Kardashian, yüksek profilli bir ortamda oyunculuk becerilerini sergileme fırsatı bulacak.

Kim Kardashian çıtayı yükseltti: American Horror Story’de Kim Kardashian sürprizi! Öyle bir rol oynayacak ki… ile ilgili etiketler Kim Kardashian dizi
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.