'Kim görürse polisi arasın'

Bursa’nın İnegöl'de daha önce evinden ayrılan ve polis ekiplerince bulunarak ailesine teslim edilen 14 yaşındaki Zeynep Ak, 1,5 ay sonra yeniden sırra kadem bastı. Gözü yaşlı anne, "Biri saklıyor onu galiba. Kim görürse polisi arasın. Canım acıyor." dedi.

Edinilen bilgiye göre, Bursa İnegöl'de annesiyle yaşayan Zeynep Ak, 6 Temmuz 2020 tarihinde evden kaçtı. Polis ekiplerinin harekete geçmesiyle saatler sonra bir parkta bulunan Zeynep, ailesine teslim edildi. Genç kız, aradan geçen zamanın ardından dün akşam saatlerinde annesinin evde bulunmadığı sırada bir kez daha kaçtı.

"TELEFONUNA YÜKLEME YAPMADIĞIM İÇİN TARTIŞTIK"

Ayfer Ağız (48), eve geldiğinde kızının evde olmadığını gördü ve polise giderek kayıp başvurusunda bulundu. Gözü yaşlı anne, "Dün kızım telefonuna yükleme yapmadığım için benimle tartıştı. Sonra kayıplara karıştı. Daha önce de kaybolmuştu ama bulunmuştu. Bu sefer bulunamadı, saatlerdir yok. Sokak sokak aradık.

'Kim görürse polisi arasın'

"EĞİTİM ALSIN DİYE ÇOK UĞRAŞTIM"

Biri saklıyor onu galiba. Kim görürse polisi arasın. Canım acıyor. Bulunursa bu sefer yurda vermek istiyorum. Kontrol altında tutamıyorum. Eğitim alsın diye çok uğraştım dinlemedi. 80 TL yevmiye ile ona bakmaya çalıştım" dedi.

Polis, Zeynep Ak'ın bulunması için çalışmalarını sürdürüyor.

 

'Kim görürse polisi arasın' ile ilgili etiketler Bursa İnegöl kayıp kız zeynep ak
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.