Kim der iki çocuk annesi diye... Sinem Kobal eski formuna geri döndü

Kısa süre önce ikinci kez anne olan Sinem Kobal doğum kilolarından hızla kurtuldu. Bir süredir ekranlardan uzakta bir yaşam süren oyuncu adeta iğne ipliğe döndü. Doğumun üzerinden çok kısa bir zaman geçmesine rağmen oldukça kilo verdiği görülen Kobal son haliyle şaşırttı.


Meslektaşı ve Kim Milyoner Olmak İster'in sunuculuğunu üstlenen Kenan İmirzalıoğlu ile 2016 yılında nikah masasına oturan Sinem Kobal eçtiğimiz aylarda ikinci kez anne olmanın heyecanını yaşamıştı. Lalin adını verdikleri kızlarını Ekim 2020'de kucağına alan çift geçtiğimiz aylarda ise yeniden anne baba olmanın mutluluğunu yaşamıştı.

 

DOĞUM KİLOLARINDAN KURTULDU

Geçtiğimiz Mayıs ayında ikinci kızı Leyla'yı kucağına alan Sinem Kobal doğum sürecinde aldığı kilolarından hızla kurtuldu. Kısa bir süre içinde kilo verip eski formuna kavuşan Sinem Kobal son halini Instagram hesabından yayınladı.


ESKİ HALİNE GERİ DÖNDÜ

Evlendikten sonra oyunculuk kariyerine ara veren ve 4 ay önce ikinci kızını dünyaya getiren Sinem Kobal'ın son görüntüsü hayrete düşürdü. Kobal, kısa süre içinde eski formuna kavuştu. 5,9 milyon takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından yeni karesini "Bazen" notuyla paylaşan ünlü oyuncunun fit hali övgü topladı.

İşte Sinem Kobal'ın gündem olan o karesi...

sinem kobal doğum kilolarından kurtuldu

 

Kim der iki çocuk annesi diye... Sinem Kobal eski formuna geri döndü ile ilgili etiketler Sinem Kobal Sosyal Medya son hali
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.