Kim demiş uzayda egzersiz yapılmaz diye!

Avrupa Uzay Ajansı astronotu Thomas Pesquet, Uluslararası Uzay İstasyonu’nda sağlıklı kalmak için düzenli olarak yaptığı egzersizden görüntüleri dünyayla paylaştı. İşte Fransız astronotun 'uzay egzersizi'...

Uluslararası Uzay İstasyonu’nda (ISS) görev yapan Avrupa Uzay Ajansı (ESA) astronotu Thomas Pesquet, boş zamanlarında formda kalmak için yaptığı aletli egzersizin görüntüsünü paylaştı.

Yer çekimsiz ortamda sağlıklı kalmak için düzenli olarak aletli egzersiz yapan Fransız astronot Thomas Pesquet, uzay istasyonundaki egzersizden bir video yayımladı. Pesquet bu görüntülere, “Kas geliştirme, uzaydan. Uzay egzersizi” notunu düştü.

Kim demiş uzayda egzersiz yapılmaz diye! ile ilgili etiketler uzay egzersizi thomas pesquet uluslararası uzay istasyonu iss Avrupa Uzay Ajansı esa

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.