Kim bu maaş bağlanan gazeteciler? Nuran Yıldız o listelerin açıklanmasını istiyor!

Nuran Yıldız: Sezgin Baran Korkmaz “maaş ödediğim gazeteciler var” dedi. Liste gazeteci Murat Ağırel’de varmış. Sonra İçişleri Bakanı Soylu “İmamoğlu’nun maaş bağladığı gazeteciler var” dedi. Hiçbir gazetecilik örgütü bu ifadelerin peşine düşmedi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu geçtiğimiz günlerde A Haber'de yayınlanan Sebep Sonuç programında İstanbul Büyükşehir Belediyesinden 15 ila 30 bin TL arasında maaş alan gazeteciler olduğunu söyledi.

Soylu'nun iddiaları tartışma yaratırken, bu açıklama daha önce yurt dışına firar eden iş adamı Sezgin Baran Korkmaz'ın "maaşa bağlandığını" söylediği gazetecileri de akıllara getirdi.

Tüm bu iddialar hakkında meslek örgütlerini sesiz kalmakla eleştiren SuperHaber yazarı Nuran Yıldız ise o gazetecilerin isimlerinin açıklanması gerektiğini savundu.

Konunun peşini bırakmayan iletişim profesörü Yıldız, bu hafta kaleme aldığı yazısında şu ifadeleri kullandı;

"Önce kara paracı Sezgin Baran Korkmaz “maaş ödediğim gazeteciler var” dedi. Liste gazeteci Murat Ağırel’de varmış.

Sonra İçişleri Bakanı Soylu “İmamoğlu’nun maaş bağladığı gazeteciler var” dedi.

Hiçbir gazetecilik örgütü bu ifadelerin peşine düşmedi.

Bence o listeler ortaya dökülmeli, gazetecilik temize çıkmalı."

YAZININ TAMAMI İÇİN TIKLAYIN...

 

Kim bu maaş bağlanan gazeteciler? Nuran Yıldız o listelerin açıklanmasını istiyor! ile ilgili etiketler Nuran Yıldız Süleyman Soylu gazeteciler sezgin baran korkmaz
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.