Kilolarca altın takılınca hareket bile edemedi!

Şanlıurfa'da yapılan aşiret düğününde çocuklarını evlendiren iki büyük ailenin de geline 3 kilo altın takması sonucunda ilginç manzaralar ortaya çıktı.

Şanlıurfa'da Şedadi aşiretinin ileri gelenlerinde iş adamı Yusuf Geçgel'in avukat oğlu Celal Geçgel ile Dinay aşireti mensubu Yasemin Özdemir yapılan düğünle hayatlarını birleştirdi. Yöresel yemeklerin ikram edildiği düğünün sonunda yapılan takı töreninde geline yaklaşık 3 kilo altın takıldı.

İKİ BÜYÜK AŞİRETİN ÇOCUKLARI EVLENDİ

Şanlıurfa'da Şedadi aşiretinin ileri gelenlerinde iş adamı Yusuf Geçgel'in avukat oğlu Celal Geçgel ile Dinay aşireti mensubu Yasemin Özdemir yapılan düğünle hayatlarını birleştirdi.

Kilolarca altın takılınca hareket bile edemedi!

DEMİRTAŞ'IN EŞİ VE IRAKLI İŞ ADAMLARI DA KATILDI

Cumhuriyet Tesislerinde düzenlenen düğüne; aralarında HDP'nin eski genel başkanı Selahattin Demirtaş'ın eşi Başak Demirtaş ile Iraklı iş adamlarının da bulunduğu yaklaşık 2 bin kişi katıldı.

GELİNE YAKLAŞIK 3 KİLO ALTIN TAKILDI

Halaylar çekerek düğünde eğlenenler ile gelin ve damadın üzerine düğüne katılanlar tarafından dolarlar atıldı. Yöresel yemeklerin ikram edildiği düğünün sonunda yapılan takı töreninde geline yaklaşık 3 kilo altın takıldı.

Kilolarca altın takılınca hareket bile edemedi! ile ilgili etiketler Şanlıurfa Aşiret Gelin takı