'Kilo aldı' haberleri Farah Zeynep Abdullah'ı isyan ettirdi

'Bergen' filmindeki rolüne hazırlanan 32 yaşındaki başarılı oyuncu Farah Zeynep Abdullah, hakkında çıkan 'kilo aldı' şeklindeki haberlere sosyal medyadan yaptığı bir paylaşımla cevap verdi. Güzel oyuncu kilo aldığı yönünde yapılan haberleri tiye aldı.


Şimdilerde Serenay Sarıkaya'nın vazgeçtiği "Bergen" filminin başrolü için hazırlıklarına devam eden güzel oyuncu kilolarıyla gündeme geldi. Kilo aldığı haberleriyle adından söz ettiren Farah Zeynep Abdullah, filtreli videolarını sosyal medya hesabından paylaşarak, “Sıkılmadınız mı insanların orasından burasından konuşmaktan” şeklindeki açıklamasıyla duruma isyan etti.

'Kilo aldı' haberleri Farah Zeynep Abdullah'ı isyan ettirdi

Son olarak 'Masumlar Apartmanı' dizisinde 'İnci' karakterine hayat veren oyuncu Farah Zeynep Abdullah, sosyal medya hesabından; 'Farah kilo aldı' haberlerine cevap verdi. Oyuncu, Instagram hesabında paylaştığı filtreli videolarla haberleri tiye aldı.

'Kilo aldı' haberleri Farah Zeynep Abdullah'ı isyan ettirdi - Resim : 2


'KİME NE KİMİN KİLOSUNDAN'


Yüzünü dolgun gösteren bir filtre kullanan oyuncu, şu ifadeleri kullandı:


"Bugün çok önemli bir Haber okudum. Bunu hepinizle paylaşmak istiyorum. Duymayanlar da duysun. Bütün dünya için önemli olduğunu düşünüyorum, Türkiye için özellikle. ‘Farah kilo almış, Farah kilolarıyla şoke etti. Farah sen ne yaptın?’ gibi başlıklar durumun ne kadar feci olduğunu gösteriyor. Sadece küçük bir şey düşündüm. Sıkılmadınız mı insanların orasından burasından konuşmaktan. Kime ne kimin kilosundan?"


 

'Kilo aldı' haberleri Farah Zeynep Abdullah'ı isyan ettirdi ile ilgili etiketler Farah Zeynep Abdullah Sosyal Medya
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.