Kılıçdaroğlu'nun yürüyüşünde mermi provokasyonu!

CHP'nin yürüyüş kortejinde yol üzerindeki bir mermi dikkat çekti. Yürüyüşe katılanlar merminin yoldan geçen bir arabadan atıldığını söyledi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin İstanbul Milletvekili Enis Berberoğlu’nun tutuklanmasının ardından başlattığı ’Adalet Yürüyüşü’nün 14’üncü gününe Düzce’de yaptığı basın toplantısıyla başladı.

Kılıçdaroğlu, yürüyüşünün 14’üncü gününe başlarken yaptığı basın açıklamasında, “Yine güzel bir gün. Güneşimiz var. Olağanüstü güzel bir doğamız var. Yürüyüşümüz her geçen gün daha bereketli hale geliyor. Zaman zaman sizlerin de tanık olduğu protestolar oluyor. Ama bizim ellerimiz hiçbir zaman şiddete kalkmadı ve kalkmayacak. Tam tersine her provokasyondan sonra gerek ben, gerek arkadaşlarım ve gerekse yürüyüşe katılan arkadaşlar hep birlikte alkışlıyoruz.” dedi.

mermikor

YÜRÜYÜŞ KORTEJİNDE MERMİ

Düzce çıkışına yakın Kılıçdaroğlu'nun yürüyüş kortejinde yol üzerindeki bir mermi dikkat çekti. Yürüyüşe katılanlar merminin yoldan geçen bir arabadan atıldığını öne sürdü. Polisler olayı inceliyor.

Kılıçdaroğlu'nun yürüyüşünde mermi provokasyonu! ile ilgili etiketler Kılıçdaroğlu yürüyüş mermi
GÜNÜN VİDEOSU

Pres makinesinin içini kontrol eden patron feci şekilde can verdi! O anlar kamerada...

Kocaeli'de arızalanan pres makinesinin içine giren patron makinenin çalışması sonucu feci şeklide can verdi. Olay anına ilişkin güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.