Kılıçdaroğlu'nun yürüyüşü FETÖ şovuna dönüştü/Video...

CHP'nin düzenlediği ''Adalet Yürüyüşü''ne katılan FETÖ tutuklusunun annesi, herkesin sokaklara dökülmesi gerektiğini söyledi.

CHP'nin düzenlediği ''Adalet Yürüyüşü''ne katılan FETÖ tutuklusunun annesi, herkesin sokaklara dökülmesi gerektiğini söyledi.

CHP İstanbul Milletvekili Enis Berberoğlu'nun FETÖ'den tutuklanmasından sonra harekete geçen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Ankara'dan İstanbula'a doğru yürümeye başladı.

CHP'nin düzenlediği Adalet Yürüyüşü'ne, FETÖ'den tutuklanan bir zanlının annesi de katıldı. Kemal Kılıçdaroğlu ile birlikte yürüdüğünü ifade eden kadın, açık bir şekilde çağrı yaparak sokakların karışmasını istedi.

Kimseye merhametinin kalmadığını söyleyen FETÖ'cü kadın, sokağa inenlerde acıma duygusunun olmamasını istedi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a karşı tehditler savurma küstahlığında bulunan kadın, herkesin hesap vereceğini söyledi.

Kemal Kılıçdaroğlu'nun 'aslan' gibi olduğunu savunan FETÖ tutuklusu zanlının annesi, sonuna kadar CHP'nin arkasında olduğunu söyledi.

İşte o görüntüler...

Kılıçdaroğlu'nun yürüyüşü FETÖ şovuna dönüştü/Video... ile ilgili etiketler FETÖ Kılıçdaroğlu yürüyüş tutuklu annesi
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.