Daron Acemoğlu Ermenistan'ın ekonomik krizine çözüm olamadı

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun kadrosuna kattığı Daron Acemoğlu, daha önce de ekonomik krize savrulan Ermenistan hükümetinde görev yapmıştı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “3 Aralık’ı bekleyin vizyon projemizi açıklayacağım. Ekonomik krizi sonsuza kadar bitirecek formülü söyleyeceğim” diyerek duyurduğu "İkinci Yüzyıla Çağrı" programı Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı'nda düzenledi.

Gerçekleştirilen toplantıda Kılıçdaroğlu, yeni ekonomi kurmaylarını tanıttı.

KADROSUNDAKİ İSİMLER TARTIŞMA YARATTI

Tanıtılan isimler arasında danışmanlığını yaptığı Portekiz ve İspanya ekonomilerini batırmakla suçlanan ABD'li Jeremy Rifkin yanı sıra Prof. Dr. Daron Acemoğlu da vardı.

PAŞİNYAN YARDIM İSTEDİ

Ermeni Başbakan Nİkol Paşinyan, 2018 yılında göreve geldikten sonra Acemoğlu’nu Ermenistan’a davet etmiş ve Ermenistan’ın ekonomisinin yeniden yapılandırılması için yardım istemişti.

Daron Acemoğlu Ermenistan'ın ekonomik krizine çözüm olamadı

ERMENİSTAN DAHA DA KÖTÜ OLMUŞTU

Acemoğlu'ndan yardım alan Paşinyan, Ermenistan'ı daha kötü bir hale soktu. Yaşadığı ekonomik kriz döneminden daha kötü bir halde olan ülkenin sonunun ne olacağı ise merak konusu oldu.

 

 

 

Daron Acemoğlu Ermenistan'ın ekonomik krizine çözüm olamadı ile ilgili etiketler Jeremy Rifkin Kemal Kılıçdaroğlu
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.