Kılıçdaroğlu'nun otel odası fotoğrafına Mete Yarar'dan çarpıcı yorum

TVNET'te canlı yayına katılan Güvenlik Politikaları Uzmanı Mete Yarar, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun videosunu, geceliği 100 bin lirayı aşan bir otel odasından yayınladığına dair servis edilen fotoğraf hakkında konuştu.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun yayınladığı videoyu geceliği 100 bin lirayı aşan bir otelde çektiği ortaya çıkmış, CHP Milletvekili Tuncay Özkan ve CHP İstanbul Gençlik Kolları tarafından servis edilen kamera arkası görüntüler, 'Kılıçdaroğlu'na operasyon' iddialarına yol açmıştı.

Kılıçdaroğlu'nun otel odası fotoğrafına Mete Yarar'dan çarpıcı yorum

TVNET'te yayınlanan Net Bakış'a katılan Güvenlik Politikaları Uzmanı Mete Yarar, haftalar öncesinde CHP'deki adaylık yarışının kızışacağını vurguladığını hatırlattı.

Fotoğrafın kamuoyuna servis edilmesi sonrası yaşananların da tam olarak bunun yansıması olduğunu belirten Mete Yarar, "Dışarıdan kimsenin müdahale etmesine gerek kalmayacak. Bu kavgayı kendi içlerinde çok açık bir şekilde yapmaya başladılar." dedi.

Bu gelişmeleri canlı yayında değerlendiren Güvenlik Politikaları Uzmanı Mete Yarar şu yorumu yaptı: "Haftalar önce, 'İş dosyalar savaşına dönecek, başka bir evrilecek' demiştik. 'Birisinin önünü kesecekseniz, yıpratma savaşına gireceksiniz' demiştik. Kılıçdaroğlu'nun son dönemde yaptığı çıkışlar, geri adımlar yayınladığı belgelerin devamlı sahte çıkması gibi şeyleri iyi okumasını burada tartıştık. Millet İttifakı'nın içerisindeki seçim süreci çok sert geçecek.Bu sertlik arttıkça, dışarıdan müdahaleye gerek kalmayacak. Kendi içlerinde bu kavgayı yapıyorlar. Şu fotoğraf normalde paylaşılmaz. Video çekilen odada, çekim devam ettiği sırada çekilmiş. İçeriye giren ekip sayılıdır. Böyle bir evrakın olmayacağına bile bile eline verenler, bunun ortaya çıkacağını bilmiyor mu? Bence Kılıçdaroğlu'nun kendisine iyi bakması lazım."

 

Kılıçdaroğlu'nun otel odası fotoğrafına Mete Yarar'dan çarpıcı yorum ile ilgili etiketler Mete Yarar Kemal Kılıçdaroğlu CHP otel fotoğrafı
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.