Kılıçdaroğlu'nun milleti küçümseyen sözlerine TRT'den cevap!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, katıldığı canlı yayında kaybedilen seçim ile ilgili TRT ve kırsal kesimde yaşayan vatandaşlarla ilgili tepki çeken sözler söylemişti. TRT'den bu sözlere cevap geldi.

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Sözcü TV'de gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunmuştu. Kılıçdaroğlu'nun seçimin kaybetmelerinin önemli bir nedeni olarak TRT'yi öne sürerek kırsal kesimde yaşayan vatandaşlarımızı küçümsemesi, herkes tarafından tepkiyle karşılanmıştı.

TRT'DEN CEVAP: MİLLETİN EFENDİSİ KÖYLÜLERİMİZE SAYGILARIMLA

Kılıçdaroğlu'nun sözlerine cevap veren TRT Genel Müdürü Zahid Sobacı, ''TRT ülkemizin her köşesinde izlenen, dünyaya seslenen güçlü bir Türkiye markasıdır.Biz seçim süresince izandan yoksun ne iftiralara maruz kaldık, yine de ses etmedik.Türkiye’yi ve değerlerimizi önceleyen yayınlarımızı takdir eden, milletin efendisi köylülerimize saygılarımla.'' ifadelerini kullandı.

Kılıçdaroğlu'nun milleti küçümseyen sözlerine TRT'den cevap!

KILIÇDAROĞLU TRT İLE İLGİLİ NE DEMİŞTİ?

Kırsal kesimde oyların neden az olduğuyla ilgili soruya Kılıçdaroğlu, ''Biz oraya zamanında gidip kendimizi yeteri kadar anlatamamışız. Burayı da inceledik, buradakilerin büyük bir kısmı sadece TRT izliyor." diye cevap vermişdi.

Kılıçdaroğlu'nun milleti küçümseyen sözlerine TRT'den cevap! ile ilgili etiketler TRT Kemal Kılıçdaroğlu
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.