Kılıçdaroğlu'nun Londra ziyareti kendi mahallesinde de karşılık bulmadı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun ABD'den sonra yaptığı Londra ziyareti kendi mahallesinde de tepki çekti. Halk TV yazarı İsmail Saymaz, Kılıçdaroğlu'nun ziyaretlerinin zamanlama açısından yanlış olduğunun altını çizerek, "Geziyle Türkiye arasında bir bağlantı kurulamıyor" dedi.

Geçtiğimiz ay ABD'ye icazet seferi yapan ve zamanlaması ile kendi mahallesinde dahi eleştirilerin odağı olan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, geçtiğimiz günlerde de İngiltere'ye gitmişti.

Kılıçdaroğlu, kimsenin anlam veremediği ziyaretlere ilişkin, "amacının dünyadaki gelişmeleri incelemek olduğunu" söylemişti.

HALK TV'DE TOPA TUTULDU

İcazet seferleri, CHP tarafından fonlanan Halk TV'de de gündeme geldi. CHP yandaşı gazeteci İsmail Saymaz, ziyaretlerin Türkiye kamuoyunda bir karşılık bulmadığını söyledi.

Kılıçdaroğlu'nun Londra ziyareti kendi mahallesinde de karşılık bulmadı

Kılıçdaroğlu'nun hata yaptığını vurgulayan Saymaz, "Kılıçdaroğlu'nun iki gezisinin de zamanlaması kötü. Geziyle Türkiye arasında bir bağlantı kurulamıyor." diye konuştu

"TÜRKİYE'NİN MERAKINA SESLENEMİYOR"

Saymaz'ın konuya ilişkin açıklamaları şöyle:

"Birkaç hususta hata var. Kılıçdaroğlu'nun iki gezisinin de zamanlaması kötü. Türkiye gündemiyle çakışmıyor. Kemal Bey, ABD'ye gittiğinde 'Dezenformasyon Yasası' konuşuluyordu, bu sefer de 'Anayasa' tartışması başladı. Bu gezi Türkiye'nin merakına seslenemiyor. Orada üretilen, yapılacak görüşmelerle elde edilecek sonuç Türkiye kamuoyuna ilişkilenemiyor bir türlü. Geziyle Türkiye arasında bir bağlantı kurulamıyor. Hangi sonuçları alacağı? Ya bu sonuçlar yeterince aktarılamıyor ya da merak cezbedilemiyor burada bir hata var."

Kılıçdaroğlu'nun Londra ziyareti kendi mahallesinde de karşılık bulmadı ile ilgili etiketler İsmail Saymaz Kemal Kılıçdaroğlu Londra CHP Halk TV
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.