Kılıçdaroğlu'nun korumaları gazetecileri darp edip görüntülerini gasp etti...

Düzce Gümüşova’ya bağlı Selamlar Köyü’nde, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na “Sen vatan hainisin” diyerek saldıran kadını çekmek isteyen Öncü TV haber ekibi, Kılıçdaroğlu’nun koruma polisleri tarafından görüntüleri alınarak darp edildi.

Düzce Gümüşova’ya bağlı Selamlar Köyü’nde, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na “Sen vatan hainisin” diyerek saldıran kadını çekmek isteyen Öncü TV haber ekibi, Kılıçdaroğlu’nun koruma polisleri tarafından görüntüleri alınarak darp edildi.

Olay, öğle saatlerinde Gümüşova’ya bağlı Selamlar Köyü’nde meydana geldi. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun köye geleceğini öğrenen Öncü TV haber ekibi köye gitti. Köylülerle çay içerek sohbet eden Kılıçdaroğlu vedalaşmasının ardından aracına bindi.

Koruma polisleri eşliğinde hareket eden araca Neslihan Akman isimli bir kadın yaklaşarak, Kılıçdaroğlu’nun içinde bulunduğu aracın kapısını açmalarını, kendisine selam vermek istediğini belirtti. O sırada Öncü TV kamerası da kayıttaydı. Tam kapıyı açtıkları anda Neslihan Akman CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na “Sen vatan hainisin!” diyerek saldırdı.

Öncü TV kamerası o anda da kayıttaydı. Bunu fark eden Kılıçdaroğlu’nun koruma polisleri Öncü TV haber ekibinden görüntüleri almak için önce görüntü alan Şaban Çakır’a saldırdı. Şaban Çakır’ın seslendiğini duyan Öncü TV Genel Yayın Yönetmeni Mukadder Deveci ve muhabiri Yavuz Emrah Sever yardım etmek için gittiğinde yaklaşık 8 kişilik koruma polisi 3 çalışanımıza birden görüntüleri almak için saldırdı.

Çeşitli yerlerinden darp edilen Öncü TV çalışanları görüntüleri vermemek için direndi. Koruma polisleri Öncü TV kamerasını kırarak görüntüleri gasp etti. Olay esnasında Konuralp'in eski Belediye Başkanı Reşat Konuralp’in ağabeyinin oğlu ve Kemal Kılıçdaroğlu’nun Düzceli basın danışmanı Okan Konuralp’in haber ekibimize saldırılması konusunda koruma polislerini provoke ettiği ve olayları engelleyecek hiçbir eylemde bulunmadan izlendiği görüldü.

darp2

“KARTIMIZI ALDILAR KAMERAMIZA DA ZARAR VERDİLER”

O sırada kamerasının kayıtta olduğunu aktaran Şaban Çakır olay anını şöyle anlattı: “Ziyaret bitmişti Kemal Beyle röportaj yaptık. Aracına bindiği sırada bir kadın geldi yanında küçük bir çocuk vardı. Sanırım hoş geldiniz köyümüze diyecekti tokalaşmak için elini uzattı Kemal Bey’e ve tam o sırada ‘Vatan hainisin sen’ diyerek yumruk attı kadın. Yumrukla saldırdı birçok kez ve ben bu görüntülerin tamamını çektim. Bu görüntülerin yayınlanmasından hoşnut olmayacakları için korumalar bizi darp ederek kameradan kartımızı aldılar kameramıza da zarar verdiler.”

darp3

“CHP İL BAŞKANI BİZE SAHİP ÇIKMADI”

Burnundan ve karnından darbe alan Öncü TV Genel Yayın Yönetmeni Mukadder Deveci ise “Öncelikle CHP Genel Başkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun Düzce Selamlar Köyü’ne geldiğini duyduk. Biz de arkadaşlarla Selamlar Köyü’ne gittik haber değeri olduğu için kendisiyle röportaj yapmak istedik. Kılıçdaroğlu ile röportaj yaptık. Daha sonra Kılıçdaroğlu arabasına bindiğinde bir bayanın kendisiyle konuşmak istediğini belirtti. O anda arbede oldu ve bizim kameramızı aldı. Oradaki polisler bizim üzerimize çullandılar. Bir anda ne olduğunu anlamadığımız için şu anda bile konuşmakta zorluk çekiyorum. Boğazımızı ve burnumuzu sıktılar. Kendileri ile bizzat görüştüğümüz halde CHP İl Başkanı Zekeriya Tozan bize sahip çıkmadı.” dedi.

Darp edilen Öncü Haber Ekibi çalışanlarından Mukadder Deveci, Şaban Çakır ve Yavuz Emrah Sever olayın ardından Düzce Atatürk Devlet Hastanesi’ne giderek darp raporu aldı.

Kılıçdaroğlu'nun korumaları gazetecileri darp edip görüntülerini gasp etti... ile ilgili etiketler Gümüşova Kemal Kılıçdaroğlu Saldırı koruma
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.