Kılıçdaroğlu'nun kardeşi muhtarlık seçimini kaybetti: Onun kardeşi olduğum için kaybettim

İzmir'in Konak ilçesine bağlı olan Tınaztepe Mahallesi'nde muhtarın hayatını kaybetmesi sebebiyle yeni seçim yapıldı. Seçim yarışına katılan 2 kişiden biri olan CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun kardeşi Celal Kılıçdaroğlu, seçimi 3 oyla kaybetti. Celal Kılıçdaroğlu, 'Seçimi Kılıçdaroğlu'nun kardeşi olduğum için kaybettim' dedi.

İzmir'in Konak ilçesine bağlı Tınaztepe Mahalle Muhtarı Abdulvahap Paşa 12 Aralık 2020'de geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Paşa'nın ölümü mahallede üzüntüye neden olurken, yerine vekâleten azası Polat Tahir Kabataş getirildi.

"KEMAL ABİM GİBİ YALANDAN HİZMET YAPMAYACAKTIM"

Sabah'ın haberine göre, Tınaztepe Mahallesi'nde 6 Haziran'da yapılan seçimde 2 muhtar adayı yarıştı. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun kardeşi Celal Kılıçdaroğlu ile Kabataş binin üzerinde seçmenin bulunduğu mahallede mücadele etti. Celal Kılıçdaroğlu seçimi 3 oyla kaybetti. Yeni muhtar Kabataş oldu. Kılıçdaroğlu, seçim sonrası Twitter'dan yaptığı paylaşımda, "3 oyla seçimi kaybettim canlar. Aslında ben kaybetmedim. Mahalle kaybetti. Gerçek Kılıçdaroğlu hizmeti götürecektim mahalleye. Kemal abim gibi yalandan hizmet yapmayacaktım" dedi.

"KİMSE ABİSİNİ SEÇEMEZ"

Kılıçdaroğlu ağabeyi Kılıçdaroğlu'na gönderme yaptığı başka bir paylaşımında ise, "Bazı seçmenler 'Sen Kemal Bey'e benziyorsun. Sana oy vermeyiz' dediler. Benim ne kabahatim var. Ben ister miydim İslam düşmanı Kemal Bey'in kardeşi olmayı. Kimse abisini seçemez kuzularım" yazdı. Kılıçdaroğlu, son tweet'inde, "Mahalleme hizmet etmek istemiştim. Kemal abim gibi yurttaşa yalan söylemeyecektim. Herkese kucak açacaktım" dedi.

Kılıçdaroğlu'nun kardeşi muhtarlık seçimini kaybetti: Onun kardeşi olduğum için kaybettim ile ilgili etiketler Kemal Kılıçdaroğlu İzmir Celal Kılıçdaroğlu muhtarlık seçimi
GÜNÜN VİDEOSU

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu. Güpegündüz yaşanan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı.