Kılıçdaroğlu'nun İnce planı tutmadı! Miting itirafı

Memleket Partisi genel başkanı Muharrem İnce, Cumhurbaşkanlığı adaylığından çekildiğini açıkladı. Bu gelişmenin ardından İnce'nin CHP'nin düzenlediği Ankara mitingine katılacağı iddia edildi. Kılıçdaroğlu'ndan Muharrem İnce ile ilgili dikkat çeken bir itiraf geldi.

Cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Fox TV'de canlı yayınında gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Kılıçdaroğlu'ndan adaylıktan çekilen Muharrem İnce ile ilgili dikkat çeken bir itiraf geldi. Kılıçdaroğlu Ankara'daki miting için aradığını ama ulaşamadığını belirtti.
 

 

'MİTİNG İÇİN ARADIM AMA ULAŞAMADIM'

Kılıçdaroğlu açıklamasında, ''Son 24 saatte Muharrem İnce ile görüşmedim. Hastaneye yattığında görüştüm. Kısa da bir sohbetimiz oldu. Bugün Ankara'daki mitinge davet etmek için aradım ama ulaşamadım. Ben Muharrem Bey'in oraya gelmesini, Halil İbrahim Sofrası'na davet ettiğimizi bilmesini isterim. Muharrem İnce beni destekliyor mu bilmiyorum. Destekleme konusunda görüşmemiz olmadı.'' ifadelerini kullandı.

Kılıçdaroğlu'nun İnce planı tutmadı! Miting itirafı ile ilgili etiketler Muharrem İnce Kemal Kılıçdaroğlu
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.