Kılıçdaroğlu'nun 'Hesap soracağız' tehdidine Akşener de katıldı: Herkes ayağını denk alsın!

İYİ Parti lideri Akşener, partisinin grup toplantısında Kılıçdaroğlu'nun 'hesaplaşacağız' tehdidini yineledi. Akşener, "Herkes ayağını denk alsın. Bunun şakası yok. Hesap soracağız." dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, dün gerçekleşen partisinin grup toplantısında iktidarı hedef alan Kılıçdaroğlu, daha önce sıkça dile getirdiği 'helalleşme' açıklamasını bir kenara bırakmıştı. 

KILIÇDAROĞLU BAŞLATMIŞTI

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, "Helalleşmeyeceğiz, hesaplaşacağız" söylemine İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener de tekrarladı.

 

"HERKES AYAĞINI DENK ALSIN"

Partisinin grup toplantısında konuşan Meral Akşener, "Şimdiden tüm ilgilileri uyarıyorum. Herkes ayağını denk alsın. Bunun şakası yok. O sandık, elbet milletimizin önüne gelecek. Biz de milletimizden yetkiyi alınca, göz göre göre bu ihanete paydaş olanlardan, milletimiz adına hesap soracağız. Yargıyla soracağız, Danıştay’la soracağız, Sayıştay’la soracağız! Ve ne olursa olsun; bu işin peşini bırakmayacağız." ifadelerini kullandı.

Kılıçdaroğlu'nun 'Hesap soracağız' tehdidine Akşener de katıldı: Herkes ayağını denk alsın! ile ilgili etiketler Tehdit Kılıçdaroğlu akşener hesap soracağız
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.